sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nareszcie wakace, czyli cała masa czasu na latanie. Udało się i jest pasek oraz średnia 5.0 :jupi: . A jak u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja średnia 4,83 też oczywiście pasek, egzaminy na 60 ptk, ogólnie 121ptk. Mam nadzieję że tylko teraz do ogólniaka się dostanę. za godzinę idę świadectwo odbierać . Ale i tak najbardziej cieszę się z 6 z fizyki, u mnie w klasie 2 osoby, i to chyba koniec 6 z fizyki w trzecich klasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja w tym roku 3,5 ale w zeszłym miałem 5,0 . Takie życie w ogólniaku :wink:. Na wakacje życzę wszystkim samych udanych lądowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dzisiaj idę zakończyć rok szkolny i rozpocząć okres wakacji wieczornym lataniem z kolegą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dla mnie juz wakacje nie sa radością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Hehe, ale kideyś były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoleHunter Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A coś prócz oblatywania i budowania modeli, będziecie robić? WAKACJE!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgrabowski Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dostałem świadectwo, paseczek 5.2, teraz oblewam Jedyny minus, to że przedłużyli rozdanie świadectw o rozdanie nagród książkowych. Co do wakacji - zakup Bety 1400 albo AXN'a i pierwsze kroki w FPV Lama to nuda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Treningi ESA w eskadrze Kraków :jupi:. A ponieważ na wakacje jadę nad morze, to zrobiłem sobie wczoraj na szybko szuwarka z napędem śmigłowym. Będę sobie pływał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Wakacje... i z czego tu się cieszyć :?: Dwa miesiące bez pracy, porażka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dwa miesiące bez pracy, porażka...Czyżby był pan nauczycielem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoleHunter Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Panie Irku, to niech pan idzie zbierać truskawki, jak pan tak lubi pracować :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja tu jeszcze mam 2 egzaminy i 2 zaliczenia, a Wy mi z takimi tekstami! Tylko ludzi denerwujecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Panie Irku, to niech pan idzie zbierać truskawki, jak pan tak lubi pracować Ale ja nie powiedziałem, że brakuje kasy dlatego chętnie dalej bym pracował. Wręcz przeciwnie - pieniędzy w bród tylko, że ja radosć do codziennego życia czerpię własnie z pracy :rotfl: Truskawki to ja mogę zbierać na własnym polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoleHunter Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A ja z podwórka mogę zbierać poziomki,czereśnie,wiśnie,gruszki i jabłka(3 rodzaje) :mrgreen: A jak ci nie brakuje kasy to zbuduj model sobie a nie na forum się nudzisz albo jakieś FPV z Quadocopterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A jak ci nie brakuje kasy to zbuduj model sobie a nie na forum się nudzisz A ile można mieć modeli twoim zdaniem? kilkanascie to mało czy dużo? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoleHunter Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ilość modeli powinna być wprost proporcjonalna do ilości kasy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A u mnie słabo średnia ledwo 3.0 :| A w poprzednim roku była 4.50 :roll: Idę na ryby spalić niepotrzebne zeszyty i kartki, zrobić ognisko najeść się kiełbasy i oblać to wszystko Wakacje! :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja zakończyłem rok już ze trzy tygodnie temu Część egzaminów już zaliczyłem(na 100% i 75%), zostały mi jeszcze egzaminy w lipcu, a potem do roboty(jak znajdę, jeśli to w ogóle możliwe...) no i następna szkoła zaocznie. Ale ja nie powiedziałem, że brakuje kasy dlatego chętnie dalej bym pracował. Wręcz przeciwnie - pieniędzy w bród tylko, że ja radosć do codziennego życia czerpię własnie z pracy :rotfl: Zupełnie jak jeden z moich byłych nauczycieli-najlepszy fachowiec i najlepszy nauczyciel jakiego znałem. Do szkoły przychodził(przyjeżdżał, pięknym mercedesem) nie dla pieniędzy, ale tylko żeby sobie pogadać z uczniami Lekcje z nim są w top3 rzeczy, których będzie mi brakować po tej szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 U mnie średnia 4,00 A w wakacje nudzić się nie będę, a i z robotą problemów żadnych (ulotki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi