Skocz do zawartości

WAKACJE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja średnia 4,83 też oczywiście pasek, egzaminy na 60 ptk, ogólnie 121ptk. Mam nadzieję że tylko teraz do ogólniaka się dostanę. za godzinę idę świadectwo odbierać :D. Ale i tak najbardziej cieszę się z 6 z fizyki, u mnie w klasie 2 osoby, i to chyba koniec 6 z fizyki w trzecich klasach. :D

Opublikowano

Ja w tym roku 3,5 ale w zeszłym miałem 5,0 :D. Takie życie w ogólniaku :wink:. Na wakacje życzę wszystkim samych udanych lądowań.

Opublikowano

Dostałem świadectwo, paseczek 5.2, teraz oblewam :D Jedyny minus, to że przedłużyli rozdanie świadectw o rozdanie nagród książkowych.

Co do wakacji - zakup Bety 1400 albo AXN'a i pierwsze kroki w FPV :) Lama to nuda :/

Opublikowano

Treningi ESA w eskadrze Kraków :jupi:. A ponieważ na wakacje jadę nad morze, to zrobiłem sobie wczoraj na szybko szuwarka z napędem śmigłowym. Będę sobie pływał :D .

Opublikowano

Panie Irku, to niech pan idzie zbierać truskawki, jak pan tak lubi pracować

Ale ja nie powiedziałem, że brakuje kasy dlatego chętnie dalej bym pracował. Wręcz przeciwnie - pieniędzy w bród tylko, że ja radosć do codziennego życia czerpię własnie z pracy :rotfl: Truskawki to ja mogę zbierać na własnym polu :lol:

Opublikowano

A ja z podwórka mogę zbierać poziomki,czereśnie,wiśnie,gruszki i jabłka(3 rodzaje) :mrgreen:

A jak ci nie brakuje kasy to zbuduj model sobie a nie na forum się nudzisz :) albo jakieś FPV z Quadocopterem.

Opublikowano

A jak ci nie brakuje kasy to zbuduj model sobie a nie na forum się nudzisz

A ile można mieć modeli twoim zdaniem? kilkanascie to mało czy dużo? :mrgreen:

Opublikowano

A u mnie słabo średnia ledwo 3.0 :| A w poprzednim roku była 4.50 :roll: Idę na ryby spalić niepotrzebne zeszyty i kartki, zrobić ognisko najeść się kiełbasy i oblać to wszystko :D

Wakacje! :jupi: :jupi: :jupi:

Opublikowano

Ja zakończyłem rok już ze trzy tygodnie temu :) Część egzaminów już zaliczyłem(na 100% i 75%), zostały mi jeszcze egzaminy w lipcu, a potem do roboty(jak znajdę, jeśli to w ogóle możliwe...) no i następna szkoła zaocznie.

Ale ja nie powiedziałem, że brakuje kasy dlatego chętnie dalej bym pracował. Wręcz przeciwnie - pieniędzy w bród tylko, że ja radosć do codziennego życia czerpię własnie z pracy :rotfl:

Zupełnie jak jeden z moich byłych nauczycieli-najlepszy fachowiec i najlepszy nauczyciel jakiego znałem. Do szkoły przychodził(przyjeżdżał, pięknym mercedesem) nie dla pieniędzy, ale tylko żeby sobie pogadać z uczniami :) Lekcje z nim są w top3 rzeczy, których będzie mi brakować po tej szkole.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.