MoleHunter Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Średnia 2.75, zaliczałem historie ale zdałem Pora na liceum Też mam taką średnią.Nie zawsze wysoka średnia przekłada się do umiejętności w dorosłym życiu...No racja, ojciec gada że miał same piątki, a i tak ostatnio to ja naprawiłem mikser mamy, a mu się nie udało :>Z ocenami u mnie najsłabiej w domu, ale jak coś naprawić to mnie wołają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 ale jak coś naprawić to mnie wołają... Ja też tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja zawsze wszystko w domu kleje, bo cały komplet klejów mam, tak, że do wszystkiego się znajdzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Jedrula napisał/a: spytędium :shock: Sory byłem ślepy. :oops: Już poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 A q..... kiedy ja będę miał wakacje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 To moja średnia nie jest jeszcze taka tragiczna 4,0 ,ale nie wiem czy się dostanę do wybranej szkoły... gdzie do szkoły idziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 A q..... kiedy ja będę miał wakacje Szczepan - akurat Ty już za pare lat (10?) będziesz miał najdłuższe wakacje w historii nowoczesnej RP :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 4,514 8) Ale cwaniaki z ministerstwa zabrały praktycznie całe stypendium naukowe studentom :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 To moja średnia nie jest jeszcze taka tragiczna 4,0 ,ale nie wiem czy się dostanę do wybranej szkoły... gdzie do szkoły idziesz? Chociaż mieszkam w Województwie Lubelskim to wybieram się do Siedlce do technikum elektronicznego bo w moim mieście nie ma takiego profilu a mieszkam w takim mieście o nazwie Łuków To gdzieś 100km od Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja to mam pecha pierwszego dnia wakacji zgubiłem akumulator do Sharka 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Boże Ciało... Chociaż ja też dzisiaj latałem i wylatałem 3 pakiety na Moim spitfire'rze i fajnie się latało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 konrad zastanów się nad 10 Lo w lublinie i klasą szybowcową, informacje znajdziesz w internecie Ja to mam pecha pierwszego dnia wakacji zgubiłem akumulator do Sharka 800Ja zgubiłem klapki i zniszczyłem ubranie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 konrad zastanów się nad 10 Lo w lublinie i klasą szybowcową, informacje znajdziesz w internecie Ja to mam pecha pierwszego dnia wakacji zgubiłem akumulator do Sharka 800Ja zgubiłem klapki i zniszczyłem ubranie :wink: Myślałem o tym ,ale nic z tego mam wadę wzroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Konrad65, może w badaniach Cię przepuszczą. 2 klasa zdrowia wymagana do latania szybowcowego dość dużo wybacza. U mnie w klasie sporo osób jest z soczewkami i normalnie latają. Muszą jednak mieć dodatkową parę ze sobą w szybowcu. Próbuj ! Uważaj tylko, bo jak się porządnie wkręcisz to ciągle będziesz szukać Cumulusów po niebie i myśleć "kurde, ale pod nim musi nosić..".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tylko ,że rekrutacja w moim województwie się już skończyła. A tak ogólnie to nie jestem na tyle sprawny fizycznie żeby dostać się do tej szkoły, przynajmniej taki mi się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 właśnie o to chodzi ze ci się wydaje przyjmą każdego z 4 kończynami Badania zrobisz sobie prywatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mi też się wydawało, że badań do OLL nie przejdę, a jednak się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Teraz już za późno... Decyzja już dawno zapadła. A na dłuższą metę z wadą wzroku daleko nie zajedziesz co ja bym takiego robił po takiej szkole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja wywalczyłem średnią 2, 84 Ale w tym czasie skończyłem podstawówkę szybowcową , i teraz przez wakacje myśle kontynuować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 tak mi się jakoś skojarzyło... rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi