Jedrula Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jak na razie 7,95 na łebka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Czy to ważne ile... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jak na razie 7,95 na łebka.Jędruś nie kompromituj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 2. Wojcio69 3. Kijuik 4. jary14 5. Bartosz Mesjasz 6. Jedrula 7. Air 8. Piotrek2136 9. Konrad_P 10. Wojtass_nt 11. buwi777 12. pablos 13. Marcin133 14. efego 15. Dj. 16. ahaweto 17. qpa 18. Blacha 19. robintom 20. lemko 21. Marcin K. 22. Marcus 23. Krzysiek67 24. fischer8 25. Kamil_rc 26. janko 27. Wiesiek 28. RomanJ4 29. malinowski 30. noker 31.instruktor 32.pawel4090 33. rapier 34. Malker 35. krankor 36. MareX 37. hubert_tata 38. kesto 39. koszkin 40. Norman 41. Deem 42. karlem 43. marcin83 44. extream 45. Leda_g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jak na razie 7,95 na łebka. Niemniej jednak cieszę się, że już wiesz gdzie w Windows znaleźć "Kalkulator". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Przypominam o jutrzejszym pogrzebie - godz. 12:00, Katedra Polowa WP w Warszawie. Jak pisałem wcześniej - będę czekał tak między 11:20 a 11:40 pod Pomnikiem Powstania Warszawskiego (gdyby ktoś był to pozna pewnie po wieńcu)... Po mszy ciało zostanie przewiezione na cmentarz wojskowy na Powązkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Widzisz Jędrzeju jak to jest. Ja rozumiem Twoje intencje, ale czasami są bardzo delikatne tematy i lepiej się ugryźć w język zanim coś "palniemy". Swoją drogą to każdy ma w domu kalkulator i umie policzyć. A tak w ogóle to napiszcie czy będzie jeszcze ktoś oprócz Tomka ? Bo może chłopak będzie czekał w umówionym miejscu niepotrzebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Wieniec dostarczyłem i wziąłem udział w ceremonii - a ta, muszę powiedzieć była piękna... Pan Marek został pożegnany z należytymi honorami - tak wojskowymi jak i lotniczymi i odznaczony pośmiertnie Krzyżem Oficerskim Orderu Odrodzenia Polski. Tak przemawiający (w szczególności gen. Gromosław Czempiński) jak i duchowni podkreślali korzenie modelarskie Marka. Z powodu deszczu i drobnych problemów z zapakowaniem wieńca do auta, nie udało mi się dotrzeć pod pomnik o 11:20 (byłem o 11:30). Do 11:40 NIKT z Was się nie pojawił w umówionym miejscu. Najlepszym komentarzem do tego będzie chyba brak komentarza (oczywiście rozumiem, że dla znacznej części dojazd nie byłby możliwy z racji odległości, ale dla osób z Warszawy i okolic... brak słów) Wieniec: Paragonu nie dostałem, ale dostałem taką kartkę: Jak widać wieniec kosztował 350 zł. Udział w koszcie zgłosiło 45 osób, w związku z tym proszę o przelanie 7,78 zł na konto: 76 1140 2004 0000 3102 3341 0434 Tomasz Sopyło Proszę koniecznie podać w tytule: WIENIEC DLA MARKA - NICK Z FORUM (np. WIENIEC DLA MARKA - Air). Możliwe jest też wpłacenie PayPalem (adres: airwolf@astercity.net). Wpłat proszę dokonywać do 8.07.2011. Oczywiście po tym terminie opublikuję listę osób, które wpłaciły pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Wieniec bardzo ładny... Kasa zastała już przelana, dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Naliczyłem 691 user'ów, którzy podali jako swoją lokalizację Warszawę. Tomku dziękuję Ci, że byłeś, załatwiłeś, że jesteś człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Również dziękuję za bycie w naszym imieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Niezła średnia ... Dzięki za delegację w naszym imieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Przelew poszedł, dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Naliczyłem 691 user'ów, którzy podali jako swoją lokalizację Warszawę. :/ Bez komentarza :| Dzięki Tomku że byłeś w naszym imieniu i stanąłeś na wysokości zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Wielkie, dzięki Tomku. Całe szczęście, że można jeszcze na kimś polegać w tej naszej stolycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 A ja słowa nie rzeknę... tyle tylko, że kasa przelana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Przelew wyszedł. Bardzo dziękuję za reprezentownie nas na pogrzebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Przelew poszedł. Dzięki za... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Do wszystkich zasmarkanych malkontentów: na uroczystości było wielu modelarzy z całej Polski, którzy zamiast pieprzyć o prawdziwym człowieczeństwie czy niecnej postawie Warszawiaków, wzięli dupę w troki i przyjechali na pogrzeb. Dlaczego się nie ujawnili? Być może wstydzą się kolegów, którzy nawet w tak smutnym momencie muszą szukać dziury w całym i obnosić się jacy to są świętsi od papieża. A może woleli w skupieniu i zadumie przeżyć te chwile...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 uregulowane , dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi