robertus Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Zastosowałem "sterowanie ciągiem" tak jak w moim MiGu-25. Usztywniłem prowadzenie popychaczy do steru wysokości. Zaokrągliłem krawędzie natarcia skrzydeł i stateczników Wynik: W końcu lata jak trzeba. Ten prototyp jest już bardzo zmęczony. Powinienem zrobić nowy, aby potwierdzić poprawność planów. Znalazłem chwilę aby coś porysować w sketchupie. Dopiero zaczynam coś rysować w tym programie, więc proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zrobiłem coś a'la plan. Nie jest jeszcze dokończony. Brakuje jeszcze "gondoli" silnikowej pod kadłubem, ale nie wiem jak rozwinąć wygiętą powierzchnię w sketchupie, dopiero stawiam pierwsze kroki w tym programie. Edit. Plan już kompletny uwzględnia gondolę pod skrzydłami. em-10 bielik1 ver 3.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi