Diakon Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Punto Punto... nie mogę wyczuc tego auta . Wszystko jakoś tak chodzi.... Eee... A tymczasem za tydzień egzamin!!! :shock: Szybko ten czas leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Czymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no ja mam 3.09 zobaczymy jak pójdzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 C? czy zabrali Ci B ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 wow burżuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 E do C, bo E do B mam od 9 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 No i stało się Dziś był sądny dzień, ale pan napisał mi "P" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 a ja nie zdam 2 października o 11;] co prawda ja skromnie tylko na B:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 mimo że tych egzaminów miałem już 4 wcześniej, to stres i tak pozostaje.Ty,bardziej że tym razem poszedłem z marszu po 2h jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no to gratulacje!! ciekawe jak tam diakon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ja ostatnio zdawalem A w Czestochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 z jakim skutkiem? jakieś moto panujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ja robie na kat. B czekam na egzamin -24października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ja nie mam prawka ale samochodem juz jeżdze na polu :jupi: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Witam po małej przerwie . Ja miałem prawko 17.08. o godzinie 10:00 Musiałem jechac we własnym zakresie! Tzn. tata mnie zawiózł :wink: Pierw godzinka czekania, no i teoria. 20min. czekania, w koncu przylazł jakiś gostek bardzo podobny do Bogusława Lindy i teoria. Na B 18 pytań, na A 6 pytanek. Po kilku minutkach podnoszę rękę, podchodzi ów facet i bez najmniejszych emocji: - Chce pan zakończyc egzamin? - Tak. - Prosze nadusic przycisk "Koniec" i "Zatwierdź" W tym miejscu czas się zatrzymał, wszystko się wyjaśniło gdy ujrzałem 2 razy napisane "Pozytywny". A egzaminator dalej ciągnie bez emocji: - Kategoria B 2 błędy, wynik pozytywny, kategoria 1 błąd A wynik pozytwny. Uff.... Ledwo co, ale się udało . Później kolejne czekanie czekanie, byłem pewien, że zaraz pojadę samochodem. Wchodzi egzaminator w białym gangu, kręci sobie parasolką (był mały deszczyk, a ja w koszuli w krótkim rękawie 8) ) i odczytuje moje nazwisko.... I proawdzi mnie na motocykl! Oszczędzę Wam nudnej dalszej opowieści ... Na motor zdałem! Później autko, na mieście mnie usadził :? . Trudno, ale już nie k o n t a k t o w a ł e m . Dodam może tylko: motocykle zakatowane trochę, jak ujechałem z 200 od ośrodka to lewe lusterko się przechyliło (mocowanie :| ) ale już nie chciałem poprawiac bo by mi egzaminator jeszcze coś zarzucił... W ogóle takie jakieś... Porawka na B już 12.10.2007 ! Osoby które na dzień dzisiejszy się umawiają na pierwszy egzamin termin mają tak gdzieś... 10-15 listopada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 zdawalem i poszlo za pierwszym strzalem tak jak na B tyle ze z 6lat temu. No mysle mysle na yamaszka virago 535, lekki, przyjemny, z kardanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ja tam poluję teraz na piękną i kochaną MZ ETZ . A co :faja: ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Teraz ja. Kategoria ABT-1982 CE-1989 D-1990 DE-1991 czyli wszystko ,ale kiedyś było inaczej (może i lepiej) Teraz pracuje w WORD-zie ale szkolę do zawodowego kierowania tych którzy chcą pracować zawodowo za kierownicą . Nie jestem egzaminatorem. A wszystkim którzy walczą o upragnione prawko to trochę współczuję i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A powiedzcie - ile u Was trzeba czekac na termin prawa jazdy w Waszych WORDach? Bo u mnie, w Poznaniu na egzamin trzeba czekac obecnie ok. 2,5 miesiąca, a na poprawkę na kat. B praktykę - niecałe 2 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.