Skocz do zawartości

Prawo jazdy :P

qba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teoria ok. tygodnia , jazda ok. miesiąca a razem nawet trzy miechytrzeba czekać (ale po co można odzdzielnie)a po oblaniu kolejny terimn jazdy ok. miesiąca a teorii kilka dni.

WORD Biaystok

Opublikowano

@Diakon w Poznaniu to od szczęścia zależy. Gdy ja zapisywałem się (w czerwcu) na A to miałem pierwotny termin na początek września, ale nagle dodano dodatkowe terminy i miałem egzamin w ciągu tygodnia :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam poprawkę już za niecały tydzień, szybko ten czas zleciał... Oby się udało :) .

Na czym Rabbit oblałeś? Mnie usadził na krzyżówce...

Opublikowano

Kolejna poprawka 15 grudnia, następną celuję gdzieś na luty... A później chyba rezygnuję z prawka kat. B, przynajmniej na rok.

Za tę kasę, co wydałem na prawko B, miałbym już upragnioną Etkę 251...

Opublikowano

jak zrezygnujesz to stracisz jeszcze więcej kasy...a poza tym bez kat B jak bez nóg...wiem coś o tym bo póki co tez jeszcze jestem "kulawy":p

inie pakuj sie w Etke, inwestuj w Japonie bo o Etce niedługo będziesz pisał jak o ogarze...

Opublikowano

Nie ma mowy :) . ETZ muss sein :wink: . W koncu nie mam więcej kasy... A z tym prawkiem na B mnie w końcu szlag trafi... Na egzaminie jadę całkowicie inaczej - na ślepo, śpieszę się, itd. Taki numer dziś odwaliłem że świat nie widział :? .

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu udało się zdać :D Pierwszy egzamin oblałem - wracałem do wordu i wprowadził mnie w zakaz no trudno byłem na niego zły ale już mi przeszło, za drugim podejściem nie było tak źle chociaż egzaminator mógł być trochę milszy..... Teraz zostało czekanie na kwitek:P

Opublikowano

Gratulacje!

Chodz prawdziwa nauka jazdy zaczyna sie jak pierwszy raz siadzesz za sterami swojego samochodu :]

Opublikowano

powiem Ci mój ulubiony tekst o optymistach:p Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem, pesymiści wiedzą gdzie świat ma ten otwór:p

będziemy widzieć jak to wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.