rabbitlkr Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 u mnie ok 1,5 miesiaca, WORD Tarnobrzegh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Teoria ok. tygodnia , jazda ok. miesiąca a razem nawet trzy miechytrzeba czekać (ale po co można odzdzielnie)a po oblaniu kolejny terimn jazdy ok. miesiąca a teorii kilka dni. WORD Biaystok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 w lbn teroria okolo tydzien a praktyka kolo 1,5 miecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 @Diakon w Poznaniu to od szczęścia zależy. Gdy ja zapisywałem się (w czerwcu) na A to miałem pierwotny termin na początek września, ale nagle dodano dodatkowe terminy i miałem egzamin w ciągu tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 No za parę minut jadę na egzamin...zobaczymy jak pójdzie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 zobaczymy jak pójdzie ...chyba jak POJEDZIE? Trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 no już po egzaminie;) bez większych rewelacji, następne podejście 22 listopad:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Co było przyczyną, jeżeli wolno zapytać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja mam poprawkę już za niecały tydzień, szybko ten czas zleciał... Oby się udało . Na czym Rabbit oblałeś? Mnie usadził na krzyżówce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Kolejna poprawka 15 grudnia, następną celuję gdzieś na luty... A później chyba rezygnuję z prawka kat. B, przynajmniej na rok. Za tę kasę, co wydałem na prawko B, miałbym już upragnioną Etkę 251... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 jak zrezygnujesz to stracisz jeszcze więcej kasy...a poza tym bez kat B jak bez nóg...wiem coś o tym bo póki co tez jeszcze jestem "kulawy":p inie pakuj sie w Etke, inwestuj w Japonie bo o Etce niedługo będziesz pisał jak o ogarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Nie ma mowy . ETZ muss sein :wink: . W koncu nie mam więcej kasy... A z tym prawkiem na B mnie w końcu szlag trafi... Na egzaminie jadę całkowicie inaczej - na ślepo, śpieszę się, itd. Taki numer dziś odwaliłem że świat nie widział :? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ETZ musst sien OT:ETZ muss sein :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 to sobie posprawdzajcie co by do urzędu nie latać na próżno http://www.google.pl/url?sa=t&ct=res&cd=2&url=https%3A%2F%2Fcpdpub.pwpw.pl%2Fapps%2FPJ.aspx&ei=JvYcR-apKqCuQce-1YoI&usg=AFQjCNHn8LnsiRkFZYxo-sQM6imGMj3BUw&sig2=Dqs2Jgm24m4xClO4iw7cDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 W końcu udało się zdać Pierwszy egzamin oblałem - wracałem do wordu i wprowadził mnie w zakaz no trudno byłem na niego zły ale już mi przeszło, za drugim podejściem nie było tak źle chociaż egzaminator mógł być trochę milszy..... Teraz zostało czekanie na kwitek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Gratulacje! Chodz prawdziwa nauka jazdy zaczyna sie jak pierwszy raz siadzesz za sterami swojego samochodu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 jutro jest ten dzień, poprawka:p i tak nie zdam ale kij:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Trochę optymizmu !! ja byłem dziś złożyć podanie o termin -> 25 Styczeń pierwszy egzamin i ostatni przynajmniej w to wierze 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 powiem Ci mój ulubiony tekst o optymistach:p Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem, pesymiści wiedzą gdzie świat ma ten otwór:p będziemy widzieć jak to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.