tytan12 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 I świeczka ode mnie [*] Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki17 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 [*] Anielski Orszak niech Twą duszę przyjmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wyrazy współczucia dla najbliższych. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HANS Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie było mnie przez tydzień na forum, a tu taka wiadomość :cry: . Durne to nasze ziemskie życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ...pożegnaliśmy Cię dziś kiedyś jeszcze razem polatamy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro100vnik Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Mimo że poznałem go niedawno (rok temu) to uważam, że był to wspaniały modelarz. Człowiek, który wiedział co w życiu chciał robić... Człowiek z pasją. Zawsze z radością podchodził do życia, ale teraz już niestety od nas odszedł... Będzie nam go brakowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Wielką pasją Macieja były też motocykle. Od rodziny na pamiątkę razem z kolegami z forum motobydzia.com dostaliśmy to zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ...pożegnaliśmy Cię dziś kiedyś jeszcze razem polatamy .... Obrazek Ja teraz dzierżę ten model, który Zbudował Malin. Chciał bym nauczyć się chociaż części jego umiejętności i tego co on robił z tą maszyną. Niestety nie zdążyłem go poznać osobiście. (*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi