Tochy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam, Poniżej zaproszenie na zawody, które odbędą się w Radomiu pod nazwą "I Bitwa o Radom" rozgrywane w ramach eliminacji Pucharu Polski ESA ACES POLSKA. Stworzyliśmy specjalną stronkę na tę okazję, gdzie zamieszczone są szczegółowe informacje, formularz zgłoszeniowy, harmonogram, lista zawodników. Stronka -> I Bitwa o Radom - Puchar Polski ESA ACES Polska Serdecznie zapraszam w imieniu swoim i kolegów organizatorów z Eskadry Hunters.
Tochy Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Witam, Panowie czy wybieracie się na te zawody?
samolocik Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Pewnie większość z nas podejmie decyzję na lub tuż po zawodach w Bełchatowie.
Tochy Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Dzięki za odpowiedz... tak też się domyślałem... bez odbioru
skidan Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 A Bolesławiec zjawi się w podobnym składzie jak w Bełchatowie. Czy już lżej na sercu :wink:
marek rokowski Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 wygląda na to że Krakowska Eskadra też nie ustąpi pola;)
samolocik Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Pora się zapisywać - moje zgłoszenie poszło
noker Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Chłopaki, Skoro z KRK taki kawał przegonicie to po walkach zapraszamy do Niebrzegowa, rzut beretką ...
marek rokowski Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 a może spakujesz swoejgo Hellcata i dołączysz do nas???
Wodzu 7 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Ale Badzillę też zabierz .Pozdrawiam Wojtek.
Tochy Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Widzę po liście zawodników że: 1) Rekord nie padnie w ilości zgłoszeń 2) Będzie elitarna śmietanka kombaciarzy ESA
noker Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Ale Badzillę też zabierz .Pozdrawiam Wojtek.Niestety jestem zaangażowany 'po uszy' w Niebrzegów Wysokich lotów życzę
skidan Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Ja tylko oficjalnie przypomnę o składce na PP ESA w wysokości 3 zł od osoby, aby nie było kolejnej wpadki.
Tochy Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 Witam!!! Na zawodach będą dostępne gniazdka z 230V. Zabierzcie ze sobą ładowarki i ewentualnie przedłużacze (mogą się przydać). Przypominam o najważniejszej rzeczy jaką trzeba zabrać na zawody-> KASKI OCHRONNE<- i własne cztery litery. Info przypominające o tej wiadomości wyślę również zawodnikom startującym na mail.
marek rokowski Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Ufff! gdyby nie chłopaki z eskadry - to wpałbym w niedzielę rano - chyba posprzetac tasiemki... )) na szczescie mnie "wyprostowali" - więc pakuję dzisiaj zabawki i jutro jestem! jesli zaoszczędziliście grosz i vnie daliście na Mszę a jutro nie będzie pogody to ja wam WASZE 4litery odpowiednio potraktuję! hehehe oczywiscie tradycyjnie zabiorę ze sobą jakieś pudło z modelem-niespodzianka - do rozlosowania wśrod uczestników;) - prezent od www.napolskimniebie.pl miał być zestaw Jaka - ale okazało się że do niego konieczne są nowe pudła :/ skrzydło nie miesci sie w standardowym... do zobaczenia za 23 godziny! UUURRRAAA!!!
Viader Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Niestety mnie jutro nie będzie... Ale odkuję się w Krakowie
meteor Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=2725 Pogoda ma być znośna
Rekomendowane odpowiedzi