Maciej Ritmann Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 powiem tak: profil skrzydła teraz jest taki, że może ale nie musiciągnąć w dół, zrób tak jak ci radziłem będzie i ładniej wyglądać i możesz wtedy pomyśleć o zasłonięciu też serw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ale ja już na lotnisku zrobiłem dziurę szerokości co najmniej 4 cm więc niestety takie na takie wyjście jest trochę za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ile mogłaby wzrosnąć waga skrzydła po oklejeniu taśmą pakową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Minimalnie. Zważ rolkę taśmy przed oklejaniem a potem zważ po oklejeniu. Oblicz różnice i masz wynik ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dzisiaj mój rwd miał ciężki dzień. Odkleiło się sklejone śmigło, niestety w powietrzu. Korkociąg i model gruchnął w ziemie. Uszkodzenia: wyrwane mocowanie skrzydła, popękany bok, naderwany ogon. Wiem że bez fotek trudno ocenić czy warto to naprawiać ale może ktoś pomoże co zrobić z moim RWD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Odkleiło się sklejone śmigło Kleiłeś śmigło ? Dobrze się czujesz? jak byś trzymał model i taka łopatka trafiła by Cię w oko, albo kogoś innego ,to pomyśl sobie co by było... NIGDY NIE KLEIMY ZLAMANEGO ŚMIGŁA! Co do modelu , zrób nowy, koszt modelu nie jest duży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Spróbuje posklejać pęknięcia i za laminować może coś z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ale śmigła kup nowe, jak się połamie przy krecie to do wywalenia, zakładasz nowe i latasz... nie klej nigdy śmigieł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 jak się połamie przy krecie to do wywalenia, zakładasz nowe i latasz po tej przygodzie nie mam zamiaru zakładać takiego poklejonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.