dobiecki Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 W sprawie stref i sędziów odpowiedzialnych za ich sygnalizowanie to mam propozycje taką, aby wystawiać dwóch (po jednym z każdej strony) i wzorem sędzi indywidualnych losować z pośród zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Widzę, że dyskusja z Tobą kolego Kamyczek nie ma sensu, ale spróbuję, przed wyczyszczeniem tematu Chciał bym, żebyś zrozumiał, że bezpieczeństwo to pierwsza sprawa na każdych zawodach, nie wiem na jakiej podstawie wysnułeś przekonanie, że nikt na to nie zwraca uwagi. To o czym rozmawiamy tu na forum to tylko 10% dyskusji jakie są prowadzone przed, na i po każdych zawodach. Pisząc, że zawody są organizowane przez amatorów, nie miałem na myśli tego, że końcowy efekt jest na amatorskim poziomie. Podeślij kilku sponsorów, to zamontujemy siatki, zapewnimy profesjonalne kaski i ludzi do obsługi tego całego "bałaganu" jaki tworzy się na zawodach. Środki bezpieczeństwa zapewnione są w najwyższym stopniu na jaki możemy sobie pozwolić. Nie byłeś-nie wiesz. Powtórzę jeszcze raz, że to dla tego Twoje posty są drażniące dla niektórych użytkowników, szczególnie dla tych, którzy wkładają tak dużo pracy i serca by ta nasza zabawa były przyjemna i bezpieczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A na koniec dodam AMEN!! Sprawy do rozważenia wysyłać w formie wniosków do NC 1 ESA, do głosowania i ewentualnego wprowadzenia w życie w 2012 jak to Karol ujął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Myślę że tym "miłym" akcentem zakończymy ten temat. Wieczorem posprzątam w wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Uprzedzając zbedne dyskusje posprzątałem swoje posty , proszę moderatora o usunięcie reszty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi