mirolek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Jeszcze nie opadł pył po zawodach w Bełchatowie i Radomiu a czas szykować modele na kolejne zawody ESA Eskadra Kraków zaprasza do udziału w II bitwie o Wawel która odbędzie się 1 października w Krakowie na stadionie klubu WKS Wawel. Więcej informacji, zapisy oraz aktualizowana lista zawodników na stronie www.esa-krakow.pl ms Poprawiłem link bo się nie otwierał - meteor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 aktualizowana lista zawodników Ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A zapisałeś sie? :lol2: Zapisy uruchomione, lista jest i będzie aktualizowana w miarę kolejnych zgłoszeń. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A zapisałeś sie? :lol2: Nie bo nie wiem czy jest sens :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A zapisałeś sie? :lol2: Nie bo nie wiem czy jest sens :oops: Słusznie, Ciebie zapisujemy z automatu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A zapisałeś sie? :lol2: Nie bo nie wiem czy jest sens :oops: Słusznie, Ciebie zapisujemy z automatu :mrgreen: Macie taką eskadrę, że aż strach myśleć co to będzie :rotfl: Nie zapisuję się jeszcze. W weekend z kolegą polatam, trzeba dokonać przeglądu latającego złomu i dopiero później podejmiemy decyzję o wysłaniu zgłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jednak dziwny jesteś Wojtass_nt :crazy: Złomem się nie lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Złomem się nie lata... na treningach latamy tym co mamy w nadmiarze ze świadomością, że czasem ilość CA przekracza w niektórych modelach ilość epp :lol2: Na zawody trzeba jednak wystawić regulaminowe modele i tu faktycznie na "złom" nie ma miejsca - ważymy losowo wybrane modele. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Uderz w stół.... Mój model jest w świetnym stanie bo jakże miało by być inaczej skoro nim nie latam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Wojtass_nt, przyjeżdżaj na zawody a nie sie migasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Mój model jest w świetnym stanie bo jakże miało by być inaczej skoro nim nie latamNo to nie ma się co zastanawiać tylko przyjeżdżać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ma ktoś może namiary na TANI nocleg, (ew. przygarnął by na noc 2 osoby)? :roll: Mam trochę za daleko żeby jechać jednego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckylong Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ma ktoś może namiary na TANI nocleg, (ew. przygarnął by na noc 2 osoby)? :roll: Mam trochę za daleko żeby jechać jednego dnia. Polecam! http://ssm.com.pl/index.php?lan=pl&sec=grochowa&sub= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ma ktoś może namiary na TANI nocleg, (ew. przygarnął by na noc 2 osoby)? :roll: Mam trochę za daleko żeby jechać jednego dnia. Wpadnijcie do mnie To tylko 100km za Krakowem i 100km bliżej Tatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Polecam!Dzięki ! pewnie skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Polecam! http://ssm.com.pl/index.php?lan=pl&sec=grochowa&sub= Dzięki ! pewnie skorzystam Udało Ci się zaklepać miejsce w schronisku? Rozglądam się za pokojem z piątku na sobotę i jak na razie wszędzie, gdzie ceny są przystępne: miejsc brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jak na razie to lista świeci pustkami. Zapisywać się :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jak na razie to lista świeci pustkami. Zapisywać się :twisted: Dlaczego pustkami? ok. 16-tej były na liście 34 osoby. Polecamy przycisk odświeżania strony www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Polecamy przycisk odświeżania strony www.Faktycznie pomogło dzięki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Udało Ci się zaklepać miejsce w schronisku?Niestety nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi