Wojtass_nt Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 No to namioty do auta, ciepłe śpiwory lub kołdry i spać "po żołniersku" W końcu na wojnę jedziecie, co? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Jacek, nie wiem gdzie dzwoniłeś ale właśnie zarezerwowałem pokój w schronisku na Sokolskiej 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Polecam serwis www.booking.com Mozna znalezc pokoje za 30zl/noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 W schronisku też są za 30, a młodzież 20zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 meteor, Chyba po prostu miałem za duże wymagania japim, dzięki za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Miło mi zakomunikować, że rozpoczęta została 5-ta dziesiątka na liście zapisanych zawodników Przypominam, że z uwagi na zamieszanie jakie generują tuż przed starem dodatkowe zgłoszenia - nie przyjmujemy zapisów w dniu zawodów. Wszystkich którzy się wahają lub są zdecydowani a jeszcze nie przesłali zgłoszenia, proszę o przesłanie swoich danych do piątku tj. 30.09 - wieczorem zamykamy listę i drukujemy kolejki na sobotę. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Łał. Nie boicie się, że ciężko będzie się zmieścić ze wszystkimi kolejkami WW I i WW II przed zachodem słońca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alina Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Koledzy piloci z Wrocławia !!!!!!! Zapisujcie się na Bitwe o Wawel , nie każcie tylko nam obojgu bronić honoru wrocławskich pilotów, nie pozostawiajcie nas na pastwę żarłocznych przeciwników :evil: Żeby kobieta musiała walczyć za Was :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Wszystkich którzy się wahają lub są zdecydowani a jeszcze nie przesłali zgłoszenia, proszę o przesłanie swoich danych do piątku tj. 30.09 - wieczorem zamykamy listę i drukujemy kolejki na sobotę. Mirek - ja wiem, ze to troche trudne (trzeba miec drukarke na polu walki), ale z generowaniem rund to ja bym sie wstrzymal do momentu zamkniecia rejestracji. Powod? Jezeli ktos nie dojedzie to bedziesz mial puste dusze na liscie. Problem z brakujacymi sedziami itd. Dodatkowo beda rundy np z 10 zawodnikami oraz takie z 8. Oczywiscie czyni to zawodnikow rundy 8 osobowej pokrzywdzonymi, bo o 2 tasiemki mniej do ciecia. To jeszcze nic, ale ze statystyki wyglada, ze przy 3 walkach w zawodach beda zawodnicy waczacy z 27 przeciwnikami (3 x (10-1)) i tacy co maja ich tylko 21 (3 x (8 - 1)). Co innego gdy jest to wynik wykruszajacych sie zawodnikow a co innego gdy to zalezy od organizatora... A wydrukowanie rund to nie tak duzo balaganu - w 3 minuty drukujesz 3 kopie kolejek i jazda. PS. Obliczenia sa prawdziwe dla wszystkich zawodow, w ktorych wystepuja martwe dusze a rundy sa nierowne. Roznica 6 potencjalnych tasiemek do sciecia to czasami wynik jednego zawodnika... dlatego apeluje do organizatorow o generowanie rund dopiero po potwierdzeniu obecnosci zawodnikow na zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Mamy "zapasowych" sędziów i nie powinno być problemu aby zastąpić nieobecnego zawodnika Analogicznie jak w zeszłym roku zaplanowana jest wystawa statyczna różnych modeli RC - zapraszam wszystkich którzy oprócz modeli ESA budują inne modele o zabranie ze sobą (w miarę możliwości) i prezentację na płycie stadionu. Zawody ESA to całodzienne święto modelarstwa RC dla wszystkich modelarzy a skoro zapowiada się piękna pogoda zapraszam do prezentacji własnych konstrukcji i wymiany doświadczeń z modelarzami z Krakowa. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 A wydzielicie miejsce dla tych wystawowych modeli aby ludzie tam nie włazili i nie zadeptali? Jeśli tak to ja coś wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Mamy "zapasowych" sędziów i nie powinno być problemu aby zastąpić nieobecnego zawodnika Mirku - a macie zapasowych zawodnikow, ktorzy pociagna swoje tasiemki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 A wydzielicie miejsce dla tych wystawowych modeli aby ludzie tam nie włazili i nie zadeptali? Jeśli tak to ja coś wezmęRok temu było wydzielone miejsce pod płotem, oddzielone od zwiedzających taśmą "leperówką". Wystawa było skromna, były praktycznie tylko moje trzy modele i przez chwilę jeszcze jeden Wojtka (F-150), ale może w tym roku, jeżeli zdecydujecie się przywieźć coś do pokazania, będzie co podziwiać. Ja przyniosę dwa Jodele ;-) Zdjęcie z zeszłego roku z albumu Karola ( http://picasaweb.google.com/107431606907366073837/ZawodyESAKrakow2010r ): Ale oczywiście najważniejsze będą zawody. Życzę wszystkim udanych obcięć :-) Jak mi nie wysiądzie gardło, a niestety na to się zanosi, to będę Wam odliczał przez mikrofon czas do rozpoczęcia walk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Tak wiem, pamiętam. Wolę się upewnić Ktoś ma super cuba z mpx? Ja mam Mentora, możemy powalczyć: http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=36510&stc=1&d=1293214205 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Koledzy podajcie GPS tego stadionu bo nie chcemy błądzić po Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie wiem czy to GPS, ale adres jest: Stadion WKS Wawel, ul. Podchorążych, Kraków Na mapie: http://maps.google.com/maps?q=Stadion+WKS+Wawel,+Podchor%C4%85%C5%BCych,+Krak%C3%B3w,+Polska&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.076112,19.90772&spn=0.002885,0.010986&sll=50.062208,19.930573&sspn=0.046173,0.110378&vpsrc=6&hq=Stadion+WKS+Wawel,+Podchor%C4%85%C5%BCych,&hnear=Krak%C3%B3w,+ma%C5%82opolskie,+Polska&t=h&z=17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Koledzy podajcie GPS tego stadionu bo nie chcemy błądzić po Krakowie N 50°04’36.04” E 19°54’24.55” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Właściwie to należałoby wskazać bardziej to miejsce: N 50° 4' 32.12", E 19° 54' 26.73" czyli parking przed wejściem 8) a ja mam pytanie dodatkowe, samochody zostają na zewnątrz czy będzie można nimi wjechać za bramę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 czy będzie można nimi wjechać za bramę? kto pierwszy ten lepszy :lol2: miejsc na stadione jest niewiele, więc lepiej zostawiać auta na parkingu przed stadionem. Będzie otwarte przejście bezpośrednio z parkingu czyli do samochodu będzie bardzo blisko. Miejsce na wystawę statyczną będzie wygrodzone ale nie ma co czarować, że wystawiamy te modele właśnie dla publiczności i każdy będzie chciał podejść jak najbliżej. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Gdyby ktoś miał przyśpieszacz na zbyciu to chętnie odkupię na zawodach. Mi się skończył a wypadałoby mieć jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi