Skocz do zawartości

II Bitwa o Wawel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miło mi zakomunikować, że rozpoczęta została 5-ta dziesiątka na liście zapisanych zawodników :D

Przypominam, że z uwagi na zamieszanie jakie generują tuż przed starem dodatkowe zgłoszenia - nie przyjmujemy zapisów w dniu zawodów.

Wszystkich którzy się wahają lub są zdecydowani a jeszcze nie przesłali zgłoszenia, proszę o przesłanie swoich danych do piątku tj. 30.09 - wieczorem zamykamy listę i drukujemy kolejki na sobotę.

ms

Opublikowano

Koledzy piloci z Wrocławia !!!!!!!

Zapisujcie się na Bitwe o Wawel , nie każcie tylko nam obojgu bronić honoru wrocławskich pilotów, nie pozostawiajcie nas na pastwę żarłocznych przeciwników :evil:

Żeby kobieta musiała walczyć za Was :crazy:

Opublikowano

Wszystkich którzy się wahają lub są zdecydowani a jeszcze nie przesłali zgłoszenia, proszę o przesłanie swoich danych do piątku tj. 30.09 - wieczorem zamykamy listę i drukujemy kolejki na sobotę.

Mirek - ja wiem, ze to troche trudne (trzeba miec drukarke na polu walki), ale z generowaniem rund to ja bym sie wstrzymal do momentu zamkniecia rejestracji. Powod? Jezeli ktos nie dojedzie to bedziesz mial puste dusze na liscie. Problem z brakujacymi sedziami itd. Dodatkowo beda rundy np z 10 zawodnikami oraz takie z 8. Oczywiscie czyni to zawodnikow rundy 8 osobowej pokrzywdzonymi, bo o 2 tasiemki mniej do ciecia. To jeszcze nic, ale ze statystyki wyglada, ze przy 3 walkach w zawodach beda zawodnicy waczacy z 27 przeciwnikami (3 x (10-1)) i tacy co maja ich tylko 21 (3 x (8 - 1)). Co innego gdy jest to wynik wykruszajacych sie zawodnikow a co innego gdy to zalezy od organizatora... A wydrukowanie rund to nie tak duzo balaganu - w 3 minuty drukujesz 3 kopie kolejek i jazda.

PS.

Obliczenia sa prawdziwe dla wszystkich zawodow, w ktorych wystepuja martwe dusze a rundy sa nierowne. Roznica 6 potencjalnych tasiemek do sciecia to czasami wynik jednego zawodnika... dlatego apeluje do organizatorow o generowanie rund dopiero po potwierdzeniu obecnosci zawodnikow na zawodach.

Opublikowano

Mamy "zapasowych" sędziów i nie powinno być problemu aby zastąpić nieobecnego zawodnika :)

Analogicznie jak w zeszłym roku zaplanowana jest wystawa statyczna różnych modeli RC - zapraszam wszystkich którzy oprócz modeli ESA budują inne modele o zabranie ze sobą (w miarę możliwości) i prezentację na płycie stadionu.

Zawody ESA to całodzienne święto modelarstwa RC dla wszystkich modelarzy a skoro zapowiada się piękna pogoda zapraszam do prezentacji własnych konstrukcji i wymiany doświadczeń z modelarzami z Krakowa.

ms

Opublikowano

Mamy "zapasowych" sędziów i nie powinno być problemu aby zastąpić nieobecnego zawodnika :)

Mirku - a macie zapasowych zawodnikow, ktorzy pociagna swoje tasiemki?

Opublikowano

A wydzielicie miejsce dla tych wystawowych modeli aby ludzie tam nie włazili i nie zadeptali? Jeśli tak to ja coś wezmę

Rok temu było wydzielone miejsce pod płotem, oddzielone od zwiedzających taśmą "leperówką". Wystawa było skromna, były praktycznie tylko moje trzy modele i przez chwilę jeszcze jeden Wojtka (F-150), ale może w tym roku, jeżeli zdecydujecie się przywieźć coś do pokazania, będzie co podziwiać. Ja przyniosę dwa Jodele ;-)

Zdjęcie z zeszłego roku z albumu Karola ( http://picasaweb.google.com/107431606907366073837/ZawodyESAKrakow2010r ):

Dołączona grafika

Ale oczywiście najważniejsze będą zawody. Życzę wszystkim udanych obcięć :-) Jak mi nie wysiądzie gardło, a niestety na to się zanosi, to będę Wam odliczał przez mikrofon czas do rozpoczęcia walk.

Gość Kamyczek_RC
Opublikowano

Koledzy podajcie GPS tego stadionu bo nie chcemy błądzić po Krakowie

Opublikowano

czy będzie można nimi wjechać za bramę?

kto pierwszy ten lepszy :lol2: miejsc na stadione jest niewiele, więc lepiej zostawiać auta na parkingu przed stadionem. Będzie otwarte przejście bezpośrednio z parkingu czyli do samochodu będzie bardzo blisko.

Miejsce na wystawę statyczną będzie wygrodzone ale nie ma co czarować, że wystawiamy te modele właśnie dla publiczności i każdy będzie chciał podejść jak najbliżej.

ms

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.