Wajdolf Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Po dłuższej przerwie w końcu zmontowałem kompilacje filmów z moich wakacyjnych lotów http://www.youtube.com/watch?v=_osV_7toeqg miłego oglądania. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Co to za brelok? jaka wersja? Co zrobiles ze nie ma daty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 To raczej na pewno wersja hd 808 #11. W nich juz można wg życzenia wgrywać lub usuwać datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajdolf Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Co to za brelok? jaka wersja?to keychain hd 808 #11 można go kupić za około 120zł :wink: Co zrobiles ze nie ma daty?podmieniłem firmware na wersję z forum rc groups link do softu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Co zrobiles ze nie ma daty? Można też obrobić film na mac-u, gdy przerzuca się pliki do I Movie (program do montażu filmów), nagrane napisy są usuwane: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=NCfV8y9TOjA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Wajdolf, świetne te chmurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 4:15 świetny widok, wyłaniająca sie z chmur wioska. Stosujesz dodatkowo jakiś obiektyw do kamerki? Widze że na ładne wysokości latasz, ile metrów osiągnąłeś na tym filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Te kamerki już od razu nie mają daty - przynajmniej w mojej. Jakim programem montujecie filmy? Chodzi mi o wklejanie scen z wcześniejszych lotów. Używam Avademus czy jako.s tak ale tu nie mogę(?) dodawać sekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgrabowski Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ja póki co nie latam, jednak do montowania filmików używam MAGIX Movie Edit Pro 17 Dawniej korzystałem z wersji ,,chomikuj", obecnie wszystko legalnie. Dla mnie programi bardzo fajny z czytelnym interfejsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 W filmikach z poprzednich wersji (gumcam i brelok 808) używałem do przycinania VirtualDub a do napisów, przejść i troszku efektów, w ogóle do montażu, prostego Movie Maker. Mnie wystaczały. Niestety w nowym breloku przy polepszeniu jakości zmienili format i oba programy mi go nie obsługują. Co polecilibyście, łatwego w obsłudze i bezpłatnego najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajdolf Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Stosujesz dodatkowo jakiś obiektyw do kamerki?tak, mam coś w tym stylu ile metrów osiągnąłeś na tym filmie?nie więcej niż 1500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 W breloku można stosować wymienne obiektywy :?: Chyba ktoś trochę konfabuluje :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajdolf Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 W breloku można stosować wymienne obiektywy :?:można, trzeba tylko zastosować adapter z taśmy klejącej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polch Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 A tak z ciekawości, mógłbyś sprecyzować co znaczy "nie więcej jak 1500" i na czym kamerkę zainstalowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 A tak z ciekawości, mógłbyś sprecyzować co znaczy "nie więcej jak 1500" No własnie - oceniałes na podstawie pułapu chmur :mrgreen: czy moze OSD ? Ja swoim skrzydełkiem byłem maxymalnie na 900m ale na oko - czyli śledząc model, a nie FPV. Na filmiku - przyciętym do sedna sprawy - max pułap to 830m; http-~~-//www.youtube.com/watch?v=THI5wj3LrFk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Fokker świetny film.. Naprawdę imponująca wyskokość zważając z braku instalacji FPV. Co to za brelok ? zwykły za 30 zl z allegro , czy HD z Ebaya ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wajdolf, 2:45 piękne hallo w lewym dolnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Fokker świetny film.. Naprawdę imponująca wyskokość zważając z braku instalacji FPV. Co to za brelok ? zwykły za 30 zl z allegro , czy HD z Ebaya ? Film nie taki świetny ale jak trwa prawie 20min to nie bardzo wiadomo co usunąć. W tym wypadku interesowa.o mnie tylko dotarcie do chmur. Wysokości też nie imponująca bo to tylko 830m ; wczesniej byłem już na 898m, a dziś padł kolejny rekord - 980m. model był jeszcze widoczny jako delta więc 1000 przekroczę spokojnie. Tylko boję się w pojedynkę, że przez przypadek mogę stracić go z oczu na moment. Kamerka to brelok 808 #11 720p czyli HD. Szczerze polecam ją bo warta jest tej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wajdolf, 2:45 piękne hallo w lewym dolnym rogu.Halo wygląda inaczej. To Gloria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wajdolf, 2:45 piękne hallo w lewym dolnym rogu.Halo wygląda inaczej. To Gloria. Racja, pomyliły mi się pojęcia. Tak, czy inaczej bardzo efektowne zjawisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi