Irek M Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Zanim zrobimy komuś kawał zastanówmy się 3 razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Zatkało mnie w pierwszym momencie :shock: To prawdziwe nagranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No a jakie? Tylko wypadek upozorowany z green screenem można robić cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 O kurcze. Zrobiłem oczy jak 5Zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Lipa z tym wypadkiem jak 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 mrożące krew w zyłach... myslalem ze to prawdziwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 scena jak z "nic śmiesznego" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Widziałem to już.Za pierwszym razem zapiera dech w piersi..Gdzieś czytałem chyba na demotach że to studenci nakręcili w ramach jakiegoś projektu.Musze przyznać że im się udało :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Co by nie bylo- konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi