Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć pracy.

Skąd zamówić wysyłkowo kolorową taśmę pakową?

Kołacze mi po głowie, że ktoś podawał linka do sklepu, ale nie mogę wyszukać...

Opublikowano

Również kupowałem na Allegro. Taśma słabo kryje. Zastosowałem dwie (miejscami trzy) warstwy a oprócz tego przed oklejeniem pomalowałem depron na biało lakierem do pianek, aby uzyskać jednolity podkład.

Opublikowano

Grzegorz - w Pruszczu mieści się firma Biuro system. Sprzedają też swoje akcesoria na Allegro. Jak zauważyliście nie każda kryje dobrze; czerwona, zielona, biała dobrze, pomarańczowa słabiej. Natomiast co do samego przylegania to różnic nie zauważyłem.

Opublikowano

W Office Media do wyboru co najmniej 8 kolorów. Kupiłem niebieski, pomarańczowy i żółty i w sumie nie narzekam na to jak kryją. Co prawda Easycoat to to nie jest, ale jako tako daje radę.

Widzę, że wysyłkowo też mają: http://officemedia.com.pl/pl/katalog/om_tas_om ale tylko 8 sztuk bez możliwości wyboru kolorów (zapewne mix znaczy, że po jednej każdego koloru).

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.