miksell Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam, Buduję platformę FPV i zastanawiam się nad zakupem jakiejś konkretnej kamery do nagrywania. Przerabiałem już Toshibę Camileo, jednak nie byłem z niej jakoś specjalnie zadowolony. Zastanawiam się nad goPro, jednak cena w polsce zabija. Cena w USA jest na poziomie 150$, więc ma to sens. Polska Cena Gopro - troche sporo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRI100F Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Wydaje mi się że to gopro z 150$ to niezła ściema. Temat już taki był przerabiany i nie da się kupić w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 A czemu ta cena to ściema? Cena na BestBuy to GOPRO Jeśli się jedzie do USA, to można zamówić na adres USA i przywieźć do Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Tylko że to wersja 960 a nie 1080. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 To najtańszy model w ofercie Gopro. Dokładnie tyle kosztuje u producenta. Niestety nie wiem czym się różni od pozostałych, bo inne modele, nawet w wersji bazowej sa droższe - bez tych wszystkich dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 W polsce znalazłem coś takiego GOPRO Warto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRI100F Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 W polsce znalazłem coś takiego GOPRO Warto?? A widziałeś w specyfikacji jaką ma rozdzielczość wideo ? Moim zdaniem nie warte tych pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Do moich skrzydeł specjalnie kupiłem Aiptek full Hd 1080p. Była tania - 330zł chyba, więc pomyślałem, że nie będzie większego żalu gdyby coś...Ale i tak najcześciej latam z breloczkiem 720p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 To które gopro, jest sens kupić? A z jakim breloczkiem latasz? #11?? Czy jakiś nowszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 To które gopro, jest sens kupić? A z jakim breloczkiem latasz? #11?? Czy jakiś nowszy? Jeśli kupujesz gopro to tylko 1080p - będą taniały z uwagi na wprowadzenie do sprzedaży gopro2. "1" mozna kupić już za 800 pare zł. Mój brelok to 808 #11 hd 720p jestem zadowolony ale z wersji full hd pewnie byłbym bardziej. Niestety nie ma takie opcji na dzień dzisiejszy. Na youtube jest sporo filmów - moje z lotów znajdziesz pod nickiem Florek56. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 No waham się nad go pro HD. Kumpel jest teraz w USA i może mi to sprowadzić za 199$ czyli ok 650 zł. Nie wiem czy warto? Poradźcie, bo muszę się dziś zdecydować bo gość przylatuje w poniedziałek... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 za 650 nowka, w sumie bardzo dobra oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 za 650 nowka, w sumie bardzo dobra ofertaNo niby tak, ale dolar drogi i weszło nowe go pro, może to stanieje za jakiś czas ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Wiesz co, w sumie owszem ,aczkolwiek teraz starszą wersję będą wysprzedawać, więc warto poczekać, a jak nie to kup od ECOO JVC (również nagrywa w HD) i za 200zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Miałem Toshibę Camileo i nie byłem z niej specjalnie zadowolony. Niby HD ale pozostawiała wiele do życzenia ;-) Wolę kupić raz a dobrze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 A co myślicie o kamerach Contour (http://contour.com/products)? Mają podobne ceny jak Gopro (może ciut wyższe)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ja używam kamerkę firmy Contour na swojej Ceśnie. Powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony. Kupiłem wersję z GPS i dodatkowo mam odrazu loggera. Dzięki czemu mogę odrazu na filmie umieścić prędkość, wysokość i prześledzić ścieżkę jak latam. Szczerze polecam. Kamerka Contur'a jest bardziej opływowa i wydaje mi się, że znacznie łatwiej ją się montuje w ich uchwytach (a mają bardzo duży wybór). Jeśli chcesz zobaczyć jak kręci moja kamerka znajdz na youtube kanał vikingpl1. Umieściłem tam kilkanaście filmów z lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi