pawel66 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 A ja wierzę że wytrzyma 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No i nie doczekaliśmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 WItam. Aktualnie prace posuwaja sie bardzo powoli. Tak sie zastanawiałem nad sterem kierunku i oto efekt dzisiejszego wieczoru: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 No i nie doczekaliśmy się.Czyli nie wytrzymało. Można tak sądzić, gdyż ostatnia wizyta Piotrka była dzisiaj 15:07, a zdjęcia nie wstawione, poza tym nie odpowiada na to pytanie na pewnym portalu społecznościowym. Czyli coś ukrywa.Jest też druga możliwość: właśnie dokłada węgiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Coś mi się wydaje że tej próby nie było a słabe światło to wymówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 I już Piotrek napisał w swoim temacie, tylko ja bym chciał zobaczyć to pod obciążebiem, a bie po poróbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Gulion po co produkujesz nie potrzebne posty, to nie jest temat katany, masz cos do dodania, to pisz w moim temacie, tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie było żadnej próby. Pętelki na balsowym żeberku a na pętelkach 3kg? bez przesady. Chyba nikt nie wierzy w Twoje próby, dlatego nie ma zdjęć i ich nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jako ze pierwszy dzien swiat bedzie wolny od nauki to postanowiłem ze troche po pracuje przy projekcie. Troche zmienie koncepcje. Zmianie ulegna wregi kadłuba. Na razie to wszystko.Życze wszystkim Kolegom Zdrowych i Wesołych Świąt. Pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi