awiator Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ciekawe co by było, gdyby tak latali po obfitym obiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ciekawe co by było, gdyby tak latali po obfitym obiedzie.Kolorowa tęcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ej" młodzi " tak się kiedyś latało, a nadajnik kosztował tyle, co prawie nowy samochód. W dodatku nie można było kupić nadajnika bez stosownego zezwolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Perkoz i Akrobatek był na porządku dziennym, a żółta Webra w modelarni leżała za szybą od święta. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie bardzo zrozumialem o co chodzilo ale za to bardzo ciekawe video ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie bardzo zrozumialem o co chodzilo ale za to bardzo ciekawe video ... Chyba o to kto w określonym czasie wykona więcej okrążeń :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie bardzo zrozumialem o co chodzilo ale za to bardzo ciekawe video ... Chyba o to kto w określonym czasie wykona więcej okrążeń :?: Raczej,kto najszybciej przeleci 20 kilometrów,czyli 200 okrążeń Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 OK, dobrze. Tylko (chyba ze mi sie zdawalo) miedzyladowania jakies byly? O co chodzilo i do czego to, w jakim celu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 W takim celu ,aby pomocnik nalał szybciutko paliwa i uruchomił ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 W modelu jest zbiornik paliwa o max. pojemności 7 cm.3.Dla silnika samozapłonowego,przy odpowiedniej regulacji wystarcza to na ok.33 okrążenia,czyli w lotach eliminacyjnych na 10 km.-100 okrążeń pilot musi zgasić silnik,wylądować,mechanik złapać model,zatankować ,odpalić silnik i wypuścić model-i to dwa razy.Najlepszym zespołom to międzyladowanie z tankowaniem zajmuje ok. 3 sekund. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Najlepszym zespołom to międzyladowanie z tankowaniem zajmuje ok. 3 sekund. Pozdrawiam Wojtek. Niezłe.... :wink: Pokazałem ten filmik mojej kobiecie co by nie myślała , że tylko mi odbija... :wink: Pokiwała głową z politowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 I niech ktoś spróbuje zaprzeczyć, że modelarstwo zbliża ludzi... :roll: Przecież ciaśniej ich upakować już by się nie dało :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Niezłe.... Pokazałem ten filmik mojej kobiecie co by nie myślała , że tylko mi odbija... Pokiwała głową z politowaniem Moja twierdzi,że się macają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi