Alfone Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja uprzejmie prosze z uwagi na robienie kursu prawa jazdy kat. A o to aby nie wnioskować o śnieg we Wrocławiu przynajmniej do czasu mojego egzaminu mam nadzieje że przed świętami się to jeszcze uda. Mnie się udało tydzień temu! :jupi: Powodzonka na egzaminie.
Marcin K. Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 W Poznaniu sporo śniegu, licze ze u mnie tez. Mam nadzieje ze w weekend tez bedzie. Mam do oblatania Pipera z nart
PROTON Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Melduję że w Mińsku zima na dzień przed nadejściem zaskoczyła drogowców i służby porządkowe, do rana nie otrząsnęli się z szoku, było ślisko i po kostki puchu.
daniel.5121 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie ma tak łatwo. Łopata do ręki i do roboty :twisted:
qba Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Lublin od wczoraj biały ;] blacharze zacierają rączki
PlayerWithoutName Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Melduje że w Kielcach padać przestało ale śnieg się trzyma :mrgreen:
Rob Mc Fly Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja mogę się obejść bez śniegu. U mnie widok padającego śniegu wywołuje wyłącznie skrajnie negatywne emocje :evil: . W Dąbrowie Górniczej również drogowcy są bez wątpienia całkowicie zaskoczeni. W połowie listopada, kiedy tylko pokazały się pierwsze przymrozki i odrobina szronu to sypali piachem z solą na wyścigi - całkiem jakby chcieli wykonać plan na całą zimę :crazy: . Teraz jakoś nie kwapią się do posypania chociażby na zakrętach, wzniesieniach i skrzyżowaniach.
Eryk Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja się cieszę pięknym kolorem asfaltu i trawników i czego tam jeszcze sobie można wymarzyć w kolorze nie-śnieżnym niech tak pozostanie do marca ! Podtrzymuję! Jedyna nieprzyjemna rzecz jaka się ostatnio pojawiła to przymrozki... :wink:
rabbitlkr Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Śnieg ma tylko jeden plus, ale ginie on pod nawałem minusów. Jak leży śnieg to jest widniej w nocy;p Zamiast minusów śniegu wypisałem jego plusy. Po prostu nie chciało mi się siedzieć przy komputerze do rana;)
Marcin K. Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Pierwsza jazda w śniegu i straciłem zderzak... Fuck... Za szybko sie cieszyłem...
PROTON Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Z tego co zaobserwowałem to tylko 10% chodników została w Mińsku odśnieżona.
czarek66 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Chodziło mi o to że w Białymstoku przewżnie mamy nadmiar śniegu.
Rekomendowane odpowiedzi