Alfone Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja uprzejmie prosze z uwagi na robienie kursu prawa jazdy kat. A o to aby nie wnioskować o śnieg we Wrocławiu przynajmniej do czasu mojego egzaminu mam nadzieje że przed świętami się to jeszcze uda. Mnie się udało tydzień temu! :jupi: Powodzonka na egzaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 W Poznaniu sporo śniegu, licze ze u mnie tez. Mam nadzieje ze w weekend tez bedzie. Mam do oblatania Pipera z nart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Melduję że w Mińsku zima na dzień przed nadejściem zaskoczyła drogowców i służby porządkowe, do rana nie otrząsnęli się z szoku, było ślisko i po kostki puchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja mogę się obejść bez śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.5121 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie ma tak łatwo. Łopata do ręki i do roboty :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 I u nas też sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Lublin od wczoraj biały ;] blacharze zacierają rączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Melduje że w Kielcach padać przestało ale śnieg się trzyma :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 W mnie cały dzień pada :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja mogę się obejść bez śniegu. U mnie widok padającego śniegu wywołuje wyłącznie skrajnie negatywne emocje :evil: . W Dąbrowie Górniczej również drogowcy są bez wątpienia całkowicie zaskoczeni. W połowie listopada, kiedy tylko pokazały się pierwsze przymrozki i odrobina szronu to sypali piachem z solą na wyścigi - całkiem jakby chcieli wykonać plan na całą zimę :crazy: . Teraz jakoś nie kwapią się do posypania chociażby na zakrętach, wzniesieniach i skrzyżowaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja się cieszę pięknym kolorem asfaltu i trawników i czego tam jeszcze sobie można wymarzyć w kolorze nie-śnieżnym niech tak pozostanie do marca ! Podtrzymuję! Jedyna nieprzyjemna rzecz jaka się ostatnio pojawiła to przymrozki... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Śnieg ma tylko jeden plus, ale ginie on pod nawałem minusów. Jak leży śnieg to jest widniej w nocy;p Zamiast minusów śniegu wypisałem jego plusy. Po prostu nie chciało mi się siedzieć przy komputerze do rana;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Pierwsza jazda w śniegu i straciłem zderzak... Fuck... Za szybko sie cieszyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Z tego co zaobserwowałem to tylko 10% chodników została w Mińsku odśnieżona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Chodziło mi o to że w Białymstoku przewżnie mamy nadmiar śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi