ppompka Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Pamiętaj też że szybowca trzeba wyholować, nie wiem czy masz kogoś z modelem który mógłby to zrobić. No, chyba że zbocze co wymaga jednak doświadczenia szczególnie lądowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacu24 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Wie Pan co Panie Wojtku, Nawet dziękuję za doradzenie innego szybowca. Tak w sumie to był jednorazowy przypływ chęci który co prawda nie wygasnął, ale spróbuje sam swoich sił z szybowcem gruppy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1125 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nawet proszę. Tymbarka nie musisz wysyłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacu24 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A nie orientuje się pan ile kosztują powycinane laserem elementy do szybowca gruppy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Bociek w 99% jest gotowy. Zostały jeszcze prace estetyczne. Kabinka zostanie wymieniona na nową ale po oblocie. Pojawił się nowy projekt muchy std na której latał mój tata kiedyś. A i fotki bociana jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No fajnie, fajnie ale gdzie narty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ładne to jest, sam myślę nad szybolem po Katanie. A tak robiąc trochę OT, szkoda, że u mnie nie ma śniegu, a cały czas deszcz, bo bym sobie pośmigał nad białą ziemią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ładne to jest, sam myślę nad szybolem po Katanie.A co to jest "SZYBOL"..... Piękna robota, gratuluję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 A co to jest "SZYBOL".....Moje dziwne określenie szybowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 A co to jest "SZYBOL"..... Szybująca szyba? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 A co to jest "SZYBOL"..... Szybująca szyba? :| szybujący bolec :wink: a model bardzo ładny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi