cZyNo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Długo lataleś? Na Rusku wiatr siadl przed 15tą. Ale na 2m/s tez dało sie wozić. Taka 'bajka' kierownikowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Wystartowałem o 6 rano- wiatr ok 7-8 ale- szarpanka - w/g prognozy 0 5-tej miał być najsilniejszy !/- beznadziejnie -trzepało z lewa -prawa///wygonił mnie deszcz o 10 tej. Nie polatałem - to tak jak "goła dupą po nieheblowanej desce" Latacie jak zauważyłem na Rusku...mi chodzi po głowie wypad na Szybowcową - sceneria bajeczna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Balast pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 KTO DZIŚ NIE LATAŁ MA KRECHĘ U " GAJGOWEJ " BAJKA...prostopadłuściuchny...8-10 w porywach ... Testowałem dzisiaj paseczek stabilizacyjny nadajnik..ot takie zastępstwo pulpita. Wykonalem go z dośc sprężystej gumy...zapinki zatrzaski od kamizelki ratunkowej-demobil. Wynalazek spisywał sie znakomicie ..wszystko OK. Model mozna śmiało z kopyta wyrzucać...Tanio-wesoło-polecam Jak ktos zainteresowany podam szczegoly. http://postimg.org/delete/7rgvfkvvs/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Testowałem dzisiaj paseczek stabilizacyjny nadajnik..ot takie zastępstwo pulpita. Wykonalem go z dośc sprężystej gumy...zapinki zatrzaski od kamizelki ratunkowej-demobil. Wynalazek spisywał sie znakomicie ..wszystko OK. Model mozna śmiało z kopyta wyrzucać...Tanio-wesoło-polecam Jak ktos zainteresowany podam szczegoly. http://postimg.org/delete/7rgvfkvvs/ A jutro w temacie będzie koledzy pękł paseczek z demobilu nie zdążyłem chwycić drągów i Toxs wyrżną piękną marchewę Janie latasz modelami z górnej półki nie oszczędzaj na wyposażeniu kup porządny pulpit na szelkach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 wszystko sprawdzone nie trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jasiu, Arni ma racje... Nie podcieraj pupy szkłem, kup porządną uprząż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Czekam kiedy bedziesz czyścil kominy w mojej parafi by razem polatać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dzisiaj surowce nowe :"syrsza " taśma guma..zapinaka nówka " plasticzana"...uchwyty przy odbiorniki wykonałem własnorecznie ze SREBRA..!! by chłopcy ARNI-PIOTRALSKI - spali spokojnie.. ARNI ..jak skosisz WSCHODNIĄ daj znać przyjadę zagrabić a siano dla królików sołtysowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Czekam kiedy bedziesz czyścil kominy w mojej parafi by razem polatać. Tego niestety Jasieńku zaplanować nie mogę bo to zawsze pełen spontan. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Teraz masz uprząż cenniejszą od radia . Jutro jadę Betlejem kosić z kierownikiem , a wschodnią może w weekend walnę . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ...uchwyty przy odbiorniki wykonałem własnorecznie ze SREBRA..!! Przynajmniej masz gwarancje że wampierze Cie nie będą nękać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tego niestety Jasieńku zaplanować nie mogę bo to zawsze pełen spontan. Masz modeliki "WYCACANE"...latasz w świeta..a broń Boże na zboczu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Masz rację, ale to nie dla tego że mi ich szkoda... Po prostu choruję na brak czasu... niestety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Modele -latanie -sex- najwazniejsze ...zdazyć umrzeć a przed nami zima ,,,brrrr. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Miałem udać się na loty do Starogrodu...ale zajechałem i polatałem w Lubstowie-Zofia...co tu pisać POOOOEEEZYJA..7-8m/s a kto na ladowisku ma tak przyciętą pieknie trawke..?[/url] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Janku w Starogrodzie też była Bajka. Ja latałem od 10-tej do 15,30 z małą przerwą na obiad . Gdybyś przyjechał do Starogrodu, to byś nie żałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 a kto na ladowisku ma tak przyciętą pieknie trawke..? My 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Taki był mój zamysł ale zostałem w LUBSTOWIE., blisko mojej działki nad jeziorem ..SUPER+termika..musisz mnie odwiedzić...zrobiłem też na zboczu czystki STHIL-em można zorganizować zawody miejsce w centralnej Posce jak ktoś nagrzeszyl blisko do Lichenia / kilka knajp z żarciem / w niedzielę przerwa a znowu warunki na w/w zboczu w poniedziałek zapraszam. My Ale koślawe ladowisko a u mnie jak na stole...Fotki i Twoje loty przesł mi Kierownik...super Bardzo dobrze sprawuje się CHOMĄTO...do nadajnika ...rzucam modelem z kopyta swobodny start modelem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 A co to za sztuka lądować na prostym .i mieć hektar łąki na podejściu , a tu trzeba lądować na 20 m i to bez butterflya tylko lotko-hamulce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi