Piotr_Sm Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ale co ja takiego złego zrobiłem, że się tak czepiacie? Ja na forach na których działam nigdy tak nie upokorzyłem nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jakie znowu błędy? akumlatorakumulator bestrzelnebezczelne umięnie ma takiego słowa w języku polskim, możesz umieć albo potrafić, ale nie "umić" Nie mogłem się powstrzymać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sm Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 A boże święty i co się stało. Jest takie słowo jak umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jest takie słowo jak umiemNapisałem to w poście powyżejP.S. Znalazłeś hitec flash 4 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sm Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 I na tym poście ja z mojej strony kończę! Naprawdę liczyłem tutaj na pomoc z waszej strony, myślałem, że będę tu dłużej. Ale naprawdę się przeliczyłem. Straciłem już wiarę w to społeczeństwo, robi się coraz bardziej chamskie. Jeśli już ktokolwiek napisze o jakiejś starszej aparaturze to od razu jest wyśmiany. A prawda jest też taka, że nawet ten flash 4 jest lepiej zrobiony od wielu dzisiejszych aparatur, składanych przez chińczyków. Jakoś kolega który ją użytkuje jest zadowolony. I od teraz jeszcze bardziej będę przekonany do swojego przekonania. W życiu trzeba liczyć tylko i wyłącznie na siebie, trzeba słuchać tylko swojego rozumu. A budować i latać będę dla siebie, i rodziny ( mamy, taty, brata bo reszta to nie rodzina ) i dla samego siebie. Na tym koniec! A temat jest do usunięcia! Fajnie tracicie sobie użytkowników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 A prawda jest też taka, że nawet ten flash 4 jest lepiej zrobiony od wielu dzisiejszych aparatur, składanych przez chińczyków. Jakoś kolega który ją użytkuje jest zadowolony. A najlepszy samochód to Mercedes 123, jakoś dziwne że nikt już tym nie jeździ, nie? Komputer prawdopodobnie też masz nowszy a nie na Intel 8088? A były lepiej zrobione, montaż przewlekany i nie był robiony przez chińczyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 I na tym poście ja z mojej strony kończę!nie wierzę :rotfl: Naprawdę liczyłem tutaj na pomoc z waszej stronyotrzymałeś odpowiedzi.Straciłem już wiarę w to społeczeństwo, robi się coraz bardziej chamskie.zgadzam się z Tobą - co to za ludzie w tej Polsce że nawet ten flash 4 jest lepiej zrobiony od wielu dzisiejszych aparaturpomijam komentarz, gdyż jest zbędny :rotfl: :rotfl: :rotfl: I od teraz jeszcze bardziej będę przekonany do swojego przekonania."masło maślane" - będziesz przekonany do swoich błędnych, ignoranckich i zadufanych w sobie zapatrywańFajnie tracicie sobie użytkowników! mamy 9036 użytkowników, więc na ich brak nie narzekamy :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Gościu..polecają Ci aparaturę Turnigy 9x a Ty nadal "A co powiecie o tej","A może taka" dostałeś już jasną odpowiedź.Ja też Ci Turnigy polecam, mam z modułem FrSky i śmiga bez zastrzeżeń już 8 miesiąc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ostatnie słowo rzeknę w tym temacie. Weź se chłopie taką aparaturę APARATURA od kolegi z forum, za dobrą cenę i gwarantuję że masz spokój na następne 5 lat. :-) Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Naprawdę liczyłem tutaj na pomoc z waszej strony, myślałem, że będę tu dłużej. Ale naprawdę się przeliczyłem. Straciłem już wiarę w to społeczeństwo, robi się coraz bardziej chamskie. Jeżeli chcesz pytać aby poznać opinię innych, pytaj - chętnie Ci pomożemy. Jeżeli jednak zadajesz pytania by potwierdzić swój niekoniecznie słuszny wybór, lepiej nie pytaj - bo może Cię głowa rozboleć. A co do Flasha. Świetne radio. O ile nie przeszkadza Ci przestarzały i niewygodny interfejs użytkownika, słaby pakiet zasilający (bo stary) i ograniczone możliwości (nawet jak sięgniesz po "flagowego" Flasha 5x). No i ta jakość wykonania. Porządna, koreańska. Nie to co "małe chińskie rączki". Koledzy dali Ci wiele fajnych propozycji, mają doświadczenie w tej dziedzinie i w dobrej wierze Ci podpowiadają. Ale oczywiście, Twoje pieniądze i Twoja decyzja. Miłej zabawy! Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi