KrzysiekB. Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam!. Niniejszy temat jest skierowany do osób, które mają do czynienia z obróbką wideo różnej maści (mam nadzieje, ze tacy ludzie tu są ) Chodzi o to, że stworzyłem w After Effect's taką skromną wejściówke dla naszego klubu (będzie przed każdym filmem/filmikiem). Byloby ok, gdyby nie to, że jest bez dzwięku. Zwykła muzyka tu nie pasuje, chciałbym stworzyć coś w stylu hollywódzkich odgłosów przy przenikaniu napisów przed filmem. Coś w stylu jak jest na tym filmiku https://www.videocopilot.net/products/propresets2/ więc z czym to się je? Czy to jest praca na zasadzie przycinania i wstawiania w odpowiednie miejsce odpowiednich sekwencji gotowych dzwięków? Pozdrawiam!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 to co pokazałeś jako "coś w stylu" to profesjonalna robota, ale może Tobie wystarczy wyszukanie czegoś z baz danych loopów, wpisz w google "free loops" i poszukaj, może w coś trafisz w jakiś który Ci przypasuje od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 to profesjonalna robota nawet bardziej niż profesjonalna robota . Dziękuje za podpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Może tym? http://www.instalki.pl/programy/Download/Windows/tworzenie_muzyki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A nie możesz ściągnąć takie audio i dopasować Twój film do dźwięku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Uderz do mnie na gadulca, robiłem takie coś. Mam też sporo efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A nie możesz ściągnąć takie audio i dopasować Twój film do dźwięku? Nie mogę, bo krótki klip juz powstał a dzwięku nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Poszukaj: Free Sounds + format dźwiękowy. Jest bardzo dużo baz darmowych dźwięków. Dodatkowo, możesz ściągnąć jakiś program do edycji dźwięku w danym formacie i taki dźwięk źródłowy przerobić po swojemu. Kupa z tym roboty, ale coś tam wyjdzie. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Coś tam udało mi się wyskubać . Dzięki Panowie za pomoc!. hasło: klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nooo... wyszło super i ścieżka dźwiękowa moim zdaniem bardzo dobrze dobrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nooo... wyszło super i ścieżka dźwiękowa moim zdaniem bardzo dobrze dobrana scieżka dzwiękowa była montowana z pojedynczych sampli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi