Luk Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Zainteresowany postem Fokkera, zamówiłem ponad miesiąc temu w tej firmie plany PWS 101. Pieniądze z Visy skasowano skwapliwie po dwóch dniach( 26 funtów),planów nie ma do dzisiaj, na email nikt nie raczył odpisać Radziłbym tą firmę raczej omijać http://www.modelactivitypress.com/fs_frameset1.htm chyba, że ktoś ma lepsze doświadczenia.
mieczotronix Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 może spróbuj im z innego adresu wiadomość posłać. Teraz tyle filtrów antyspamowych wszyscy mają, że mogło twój meil gdzieś odfiltrować. Ja u nich nic nie zamawiałem, ale pytałem ich o coś mailem i odpowiedziała jakaś pani po kilku dniach dopiero. Więc chyba jacyś super zwarci i gotowi rzeczywiście nie są.
Luk Opublikowano 18 Września 2007 Autor Opublikowano 18 Września 2007 Pożalenie się na forum przynosi natychmiastowe efekty.Plany dzisiaj dostałem. wysłane były z Niemiec,podejrzewam, że właścicielem firmy jest jakiś Szkot,nosi listy na pocztę niemiecką, żeby taniej go kosztowało, dlatego całość trwa półtora miesiąca. :wink: Pozytywem jest, że plany po krótkim przejrzeniu, sądzę są warte wydanych pieniędzy.
Irek M Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Luk - nie do końca masz rację. Na stronie jest zaznaczone iż termin oczekiwania to co najmniej 28 dni. Co najmniej a nie najwyżej... Zamawiałem u nich już 3 razy, a przesyłka zawsze przychodziła z ...Szwajcarii. Firma jest OK, ponad 3 tyg. temu przesłali niewłaściwy plan, przeprosili i obiecali, że wyślą prawidłowy zaraz gdy tylko odeślę ten niewłaściwy. Jedyne co mi sie nie podobało w tej sytuacji to to, iż wysyłka jest jakby uzależniona od mego zwrotu. Jednak myslę, że zamówię u nich jeszcze coś.
karlem Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 ...czyli byłeś w plecy przesyłkę ?
Irek M Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 W tym przypadku niby tak, ale ogólnie - nie mogę o tym tu napisać - jestem dużo do przodu :devil: EDIT: zapomniałem napisać jeszcze o jednym mankamencie - list z planami wrzucany jest poprostu do skrzynki, bez poswiadczenia odbioru.
karlem Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 ...i w bardzo delikatnej (cienkiej=słabej) kopercie
Irek M Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Normalna szara koperta A4, dodatkowo opisana co zawiera w środku :evil: Wprost kuszenie nieuczciwych na którymś tam etapie. Ale jak na razie poza malą pomyłką wszystko było OK z przedstawicielem firmy. Kontakt mailowy na bieżąco.
pawel Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Temat troche stary ale....zapytam. Czy możesz zdradzić plany których modeli udało Ci się zdobyć? Pozdrawiam
ertman_176 Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Zapytam inaczej Plany dostałeś a modelu nadal nie widać ... Też sie przymierzalem do tych planów ... Jak nie są ci potrzebne to daj PM ...
Irek M Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ertman - twoja wypowiedź kierowana jest do mnie? z planów, które otrzymałem powstał już Pfalz, powstaje Nieuport 11 i dFS 230. Kiedyś powstanie Halberstadt i Morane-Saulnier N.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.