qnii Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 nie wiem w jakim dziale o to spytać, dlatego z góry przepraszam potrzebuje kilka cm kołka bukowego takiego jak w linku. gdzie, w jakiego rodzaju sklepie go mogę dostać ? http://riku.pl/produkt/839/kolek-bukowy-6-mm/&id_kat=130&kat=130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 naprzykład tu: http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=1_4_198&products_id=2111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 chodzi mi o rodzaj sklepu (stacjonarnego) tak abym go znalazł w mieście. potrzebuje sam kolek=2zł a przesyłka 15zł kłopot w tym że nic nie potrzebuje więcej ze sklepu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xader Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 a moze by tak sprobowac w modelarskim? W krakowie powinno byc kilka stacjonarnych, w szczecinie mamy nawet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kupisz też w Praktikerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Są w Praktikerach. Kupowałem taki w zeszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 znajdż w szafie u żony , kochanki lub teściowej wieszaki na odzież .Były takie drewniane z takim kołkiem bukowym który szukasz i po problemie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja w Castoramie widziałem kołki. Nie wiem czy akurat 6mm jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 potrzebuje kilka cm kołka bukowego takiego jak w linku. gdzie, w jakiego rodzaju sklepie go mogę dostać ? Lody Bracie!! Lody na patyku, :jupi: są na patyczkach fi5 oraz fi6 mm. Z lata zostaje zawsze kilkanaście takich kołeczków w szufladzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jakie lody jadasz,ze masz kołeczki? Ja jadam te, które mają szpatułki. Kołki meblowe mają fi8 i fi6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi