TooM Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 DUŻO STREF A ja myślałem że my mamy narąbane w tych finałach B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Wszyscy na jednego :shock: Lepsze niż finał "B". Szkoda tylko, że brak im piątej klepki. Lądowanie do ręki lub pod nogi przy tylu plątających się zawodnikach :crazy: Życzę im dużo zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 JA CHCE NA TAKIE ZAWODYY :twisted: :twisted: :twisted: MAMOOOOO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Szkoda tylko, że brak im piątej klepkiNapewno, ale na ich obronę pozostaje fakt że krawędzie natarcia mają miękkie a śmigło z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Szkoda tylko, że brak im piątej klepkiNapewno, ale na ich obronę pozostaje fakt że krawędzie natarcia mają miękkie a śmigło z tyłu. zgadza sie ale i tak bym tam nie wchodził bez konkretnego hełmu... na pewno w moim przypadku był by to górniczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No nie wiem czy w przypadku fun-jeta który leci ponad 100 km/h to pocieszajace że ma miekkie natarcie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Przecież możemy zrobić klasę full contact combat, skrzydełka 80cm, waga max 200g Ktoś się pisze ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 zwruccie uwage na niebo jakie piekne chemitrailsy.Szachowniczka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Przecież możemy zrobić klasę full contact combat, skrzydełka 80cm, waga max 200g Ktoś się pisze ? :mrgreen:Chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi