Skocz do zawartości

Zimowe loty na Zalewie Zemborzyckim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Może w przyszłym tygodniu jakoś udałoby się z Wami umówić na wspólne polatanie? Też latałem na zalewie tyle, że od strony wyspy. Na razie jestem bez elektroniki ale w przyszłym tygodniu to się zmieni :(

Opublikowano

Kolejna porcja fotek z 12.02.2012

Mchaś Max na nartach

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Śmigłowiec Jacka

Dołączona grafika

Tandem piper + aws 15

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

i na koniec dwa maluchy RC :rotfl:

Dołączona grafika

Opublikowano

Holownik to Piper 2,3m Michała, a szybowiec mój.

Nic straconego, w następną niedzielę około 13, jak pogoda pozwoli w tym samym miejscu.

Opublikowano
A ja latałem dziś między 9-10. Wylatałem 3 pakiety i zmarzłem :) A jutro też ktoś z Was będzie latał? Chętnie bym polatał w grupie - może ktoś by to uwiecznił na jakimś foto ;)

EDIT:

A to już z lotów sobotnich:

Dołączona grafika

Byliśmy we dwóch z kolegą Grześkiem, następne polatanie jutro jeśli pogoda pozwoli.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolejna edycja zimowych lotów na zalewie odbędzie się w sobotę 12.01.2013, miejsce zgrupowania słoneczny wrotków godz.12-13.

Zapraszamy wszystkich chętnych.

Opublikowano

Jak w sobotę sie nie uda to Niedziela 13.01. też aktualna (szybowce też mile widziane to coś wyholujemy)

Opublikowano

To nic że pada właśnie wróciłem z lotniska w opadzie śniegu też da się latać :D a jutro spotykamy się o 13

Opublikowano

Tak, bardzo fajna imprezka wyszła, pogoda super szkoda tylko, że jeden z modeli poległ.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.