robertus Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Taki maluch zagościł w moim hangarze Trochę go przerobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Wielkości ESA Ił-2m3 Rozpiętość 80cm Waga do lotu 420 gram Silnik Emax CF2812 pakiet 3S1300mAh Raport z budowy znajdziecie tutaj 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 15 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Marca Po oblocie, dodaję kolejny model do listy. Mustang Eugeniusza Horbaczewskiego Rozpiętość 210cm Długość 166cm Napęd 6S Waga do lotu prawie 4,5kg, tam już parę gramów nie robi różnicy Wątek z budową 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Handao Chengdu J10C, z kita pod EDF 70mm lub 80mm. Rozpiętość 85cm, Długość 131cm, EDF FMS 70mm 4S Akku 4S 3000mAh Waga do lotu ok 1500g Raport z budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia VolantexRC Mustang 768-1 Rozpiętość 750mm Samolocik nie ma swojego wątku to tu napisze parę słów. Nie dało się go zbindować z Radiomasterem, chociaż malucha 400mm daje się. Zmieniłem zatem odbiornik na flysky. Nie ma stabilizacji, ale jest nie potrzebna. Przerobiłem go też na wersję MKIII 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi