Tomisław Piotr Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witajcie, jestem na tym forum od wczoraj ale nie "wczorajszy" mam film z latania moim EG na imprezce urodzinowej. Film ma ponad 10 minut i nie jest rewelacyjny ale piękne są w nim rozmowy "kibiców". Przekonwerowałbym to na MP3 ale nie wiem jak takie cudo udostępnić kolegom z forum. Pomóżcie, proszę bo warto. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Wlaczyc rejestrator z akcesorii Windows'a i nagrac gdy film bedzie wlaczony albo uzyc np. WaveLab'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Dzięki Paweł umiem zrobić MP3 z filmu, ale jak ją przekazać kolegom z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Powiesic na serwerze, mysle ze nawet tinypic.com powinno zadzialac ... tyle ze wybierz upload video ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wpuszczam film do posłuchania http://pl.youtube.com/watch?v=KkMbaOvzK10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 "tam siedzi mały czarnoskury" "głowa mu odpadła" :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 "...takiego małego chinczyka potrafią wyprodukować..." :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Filmk super najlepsza jest mowa końcowa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 no jak dla mnie to hit miesiąca, a może roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 "Tomku nie to drzewo! Tomku!" "Zawołam Ci jeszcze kilku doradców" "Mówiłem Ci, nie ląduj na drzewie" "Głowa mu chyba odpadła" Ale się uśmiałem :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.