Cruzeiro_ Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam Jest w Rumi ktoś kto pomógłby mi w oblocie delty i toto-0? Moje próby kończą się kretem po kilku sekundach lotu a nie chce do końca zniszczyć modeli. Widziałem na polach w Kazimierzu modelarzy ale jakoś ostatnio nie mogę na nikogo tam trafić, pewnie zimą nikt nie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruzeiro_ Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam Jest w Rumi ktoś kto pomógłby mi w oblocie delty i toto-0? Moje próby kończą się kretem po kilku sekundach lotu a nie chce do końca zniszczyć modeli. Widziałem na polach w Kazimierzu modelarzy ale jakoś ostatnio nie mogę na nikogo tam trafić, pewnie zimą nikt nie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Widziałem na polach w Kazimierzu modelarzy ale jakoś ostatnio nie mogę na nikogo tam trafić, pewnie zimą nikt nie lata.Wielu lata zapewne - ja gdy tylko pogoda pozwoli. Na sąsiednim forum fpv jest kilku kolegów z Gdyni i okolic więc duża szansa na pomoc. co jest nie tak w delcie? Jest to typowa delta czy latające skrzydło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Widziałem na polach w Kazimierzu modelarzy ale jakoś ostatnio nie mogę na nikogo tam trafić, pewnie zimą nikt nie lata.Wielu lata zapewne - ja gdy tylko pogoda pozwoli. Na sąsiednim forum fpv jest kilku kolegów z Gdyni i okolic więc duża szansa na pomoc. co jest nie tak w delcie? Jest to typowa delta czy latające skrzydło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruzeiro_ Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 delta to Pibros, wydaje mi się że dobrze ją zbudowałem. Silnik e-max 2822, śmigło gws 7035, LiPo 2200 3s Raczej chodzi o brak umiejętności w lataniu. Nie potrafie jej opanować, zmniejszyłem wychylenie sterów o 50% i jak będzie pogoda to sprawdzę czy to coś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruzeiro_ Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 delta to Pibros, wydaje mi się że dobrze ją zbudowałem. Silnik e-max 2822, śmigło gws 7035, LiPo 2200 3s Raczej chodzi o brak umiejętności w lataniu. Nie potrafie jej opanować, zmniejszyłem wychylenie sterów o 50% i jak będzie pogoda to sprawdzę czy to coś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darod07 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Co prawda oba modele są mi obce ale mogę pomóc. Sam wybieram się w najbliższym czasie na wiosenne latanie. Nie korzystam z lotniska w Kazimierzu, ale do tych modeli nie jest ono niezbędne. Pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darod07 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Co prawda oba modele są mi obce ale mogę pomóc. Sam wybieram się w najbliższym czasie na wiosenne latanie. Nie korzystam z lotniska w Kazimierzu, ale do tych modeli nie jest ono niezbędne. Pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 delta to Pibros, wydaje mi się że dobrze ją zbudowałem. Silnik e-max 2822, śmigło gws 7035, LiPo 2200 3s Raczej chodzi o brak umiejętności w lataniu. Nie potrafie jej opanować, zmniejszyłem wychylenie sterów o 50% i jak będzie pogoda to sprawdzę czy to coś pomoże Mozesz sie odezwac na PW , podam nr tel. to sie umowimy na maly locik w Rumi , moze byc na placu tym duzym na Rozanej albo na stadionie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam pisze tu aby nie zakladac nowego tematu , będzie możne któryś z kolegów latał dziś , jutro w okolicach Rumi , Kazimierza ,Redy ? Można by zrobić wspólne majowe latanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Byłbym zainteresowany polatać w mniej wietrzny dzień w okolicach Reda, Rumia. Potrzebuje oblatać pierwszy model, który już zdążyłem rozbić pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 witam a kiedy ci pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) W weekend raczej za mocny wiatr będzie.... od poniedziałku do czwartku mnie nie ma, w czwartek jak wrócę się odewzę to może uda nam się wyjść w plener w jakiś dzień od czw do ndz. .... pozdrawiam Łukasz. Edytowane 18 Maja 2012 przez Drack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jeżeli ktoś chętny to może dzisiaj wieczorem będę latał..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruzeiro_ Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A gdzie będziesz latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A gdzie będziesz latał? Dogadamy się, dzisiaj latałem już za Kazimierzem na łące gdzie paralotniami latają, chyba że proponujesz inne miejsce? tak ok 19-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Latasz na 2,4GHz czy na 35MHz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Na 2,4Ghz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Pytam ze względu na kolegów którzy latają drogimi modelami na lotnisku w Kazimierzu, żeby nie mieli jakichś tam zakłoceń...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Pytam ze względu na kolegów którzy latają drogimi modelami na lotnisku w Kazimierzu, żeby nie mieli jakichś tam zakłoceń...... mam to na uwadze, zawsze patrzę czy latają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi