majula7 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 second life modelu i polowanie na zające i filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Trochę fotek z lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Samolot po 5 miesiacach służby, i wzocnieniach wezłów oraz innych elementów dostaje nową skórę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Model dostał już skórę teraz czas na nowe barwy, a ponieważ spacewlkerów zółtych już dość sporo lata czas na coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 EEEE ..... Spacewalker może być w dowolnym kolorze byleby to był kolor żółty .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 nie może być zółty, a fuuuu ale prawie różowy - miodzio Zastanawiam się jak go wymalować od spodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Zastanawiam się jak go wymalować od spodu Na żółto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Mam pytanie do Patryka. W moim Spacewalkerze BH są kiepsko mocowane owiewki szklane pilotów. Jak Ty planujesz to rozwiązać w swoim modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 U mnie owiewki na gwoździe i klej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Różowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 bardziej pomarańćzowy w podobnej kolorystyce kyosho wypuszczał spacewalkera ale zamiana kolorów jak najbardziej na plus w moim maska nie dawała mi spokoju i poprzednią farbę już zmyłem mam nadzieje że tym razej uda się lepiej dobrać kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 wzorowałem się na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 kolejne fotki tuningu W poniedziałek dostanie oznakowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Po wizycie w agencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Trochę fotek z lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 To kiedy polatamy na dwa Spacewalkery w Radawcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Zapewne już niedługo bo lotnisko w Świdniku przechodzi do histori, (makaron stawia wielki płot) więc zabawa zapewne przeniesie się albo do Radawca albo w bliżej nieokreślone miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Spacewalker dostał silnik benzynowy gdyż loty na żarówce są dość sporym obciążeniem kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A powiedz mi w jakim celu umieściłeś na skrzydłach adresy e_mailowe, trochę to takie nietypowe zdobnictwo? Tym bardziej dla makiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Bo to nie makieta, na to pewnie z czasem przyjdzie kolej, narazie to raczej zabawa i spełnienie marzeń z dzieciństwa i zawsze chce aby było coś oryginalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi