grafitxt Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam, jakiej pojemności jest ten silnik benzynowy? Ładnie odrestaurowany model, patrzę i podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 silnik 26cm, dzięki u mnie już sporo nalotu zrobił przez ostatni rok, jak tak dobrze policzyć to ze 20l paliwa poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 ja zrobiłem taki model wzorowany na Spacewalker, rozpiętość 2,26 waga bez podwozia, półek na serwa i innej galanterii 2,46 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Fajniutki tylko ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 kolor napewno atrakcyjny nie jest ale niebieska taśma pakowa dosyć dobrze kryje a co najważniejsze jest bardzo tania. Najważniejsze było jak najtaniej kupić materiały na budowę, narazie wydałem około 135zł. Teraz rozglądam się za silnikeim 31cc z kosy RYOBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nie przejmuj się.Będzie ładny.Zobacz moją propozycję. Pozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 pięknie, dysponuję ploterem tnącym więc coś wytnę i okleję to straszydło i obowiązkowo od córki wezmę Barbie pilotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Teraz już lepiej, ale ozdoby będziesz musiał wyciąć z folii reklamowej gdyż taśma pakowa słabo przyjmuje farby. Co do taśm to ostatnio miałem w ręku taśmę polipropylenową Delfina i wygląda zachęcająco gdyż nic nie prześwituje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ozdoby okleje folią ploterową Oracal, ale teraz chcę kupić silnik RYOBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi