Senior Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Zero. Najlepszą decyzje podjęła prokuratura (policja ścigała gościa w porozumieniu z prokuraturą), która oddaliła moje powództwo, ponieważ "handlowiec" jednak wywiązał się z umowy kupna - sprzedaży - a więc, nie nastąpiło wyłudzenie. Kupa śmiechu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 I ja dałem się oszukać, po tylu latach gość dalej działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Jednak nie nawrócił się na jedyną słuszną drogę- uczciwości , Pomimo moich starań i upomnień na różnych forach . Dwakroć groził mi policją -raz nawet doprowadził do złożenia wyjaśnień na komendzie . Jednak ta gnida niczego się nie nauczyła. Takie szumowiny należy jednak wytępić z sieci i rynku modelarskiego. To po prostu zwykły sk....ły złodziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi