leszek_c Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Obecnie latam depronowcem Radian Pro i szczerze mówiąc nie chcę go zmieniać. Ale, że zapisałem się do klubu modelarskiego i tam wymagane jest by zdawać egzamin by móc latać solo (śmieszne) no i potrzeba mi samolotu z podwoziem (część egzaminu: start i lądowanie z ziemii, na ziemię). Jako, że Radian ląduje na brzuchu, chcę kupić nowy model. I nie wiem jaki, czy spalinówkę czy dalej elektryka. Na oku mam te trzy: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14052__Super_Cub_EP_80in_ARF.html http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__15016__Decathlon_46_EP_Glow_62_6inch_Balsa_Ply_Kit.html http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18614__V_Lite_J3_Cub_1800mm_Glow_Red_White_ARF_.html Chciałbym zamontować oczywiście GoPro na grzbiecie i nie wiem czy np. od spalinówki były by większy wibracje. Co polecacie? Pozdrawiam Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nr 1 nie jestem w stanie zobaczyć, ale z pozostałych wziąłbym Decathlona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Tutaj screen: Chcialbym sam zbudowac model, sprzet mam, ale z moim talentem to pewnie duzo mi brakuje jeszcze by samemu zbudowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodi Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Na budowę trzeba poświęcić dużo czasu a zwłaszcza jak się to jeszcze ręcznie wszystko wycina:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Nie lepiej dorobić kółko pod kadłubem do Radiana i wąsy na skrzydłach? PS. Matko, ale wykop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A nie prościej jakiegoś multiplexa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodi Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Daty nie przeczytałem sorry koledzy:-D:-D:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Widać, że pada za oknem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Wypisz się z tego klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A to dobre z tą datą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodi Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Panie Janie skoro Pan tak uważa mogę to z robić.Zanim wziasc to w żart ale po co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 No cóż też nie zauważyłem daty 1- szgo posta.No i to był ironiczny żart. jak kogoś uraził to soory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WZ Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 co to za klub gdzie zapisanie wymaga zdanie egzaminu z latania - ciekawe czy instruktor dobrze lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodi Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Nie no jest ok.A ją właśnie polatany 4 lipole łącznie gdzies 40 min model caly.ładne ladowanie. I jak zdałem:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi