kojani Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam Piszę tutaj ponieważ oczekuję od Was porady. Mam do oddania w cenie przesyłki aparature w paśmie AM 27mhz Futaba Attack4 (FP-T4NBL), wraz z trzema odbiornikami. Aparatura całkowicie sprawna, dodatkowo wyposażona przeze mnie w mikser V-tail przełączany dodatkowym switchem. Piszę tutaj , a nie w Giełdzie, bo zastanawiam się czy zastosować jakąś selekcję zgłoszeń, czy też oddać metodą kto pierwszy ten lepszy. Z drugiej strony chciałbym, aby ta aparatura trafiłe w ręce kogoś kto z niej jeszcze skorzysta, a nie tylko będzie to kolejny gadżet. Poradźcie coś, a może ktoś z grupy starszych modelarzy - instruktorów - ma na oku kogoś komu warto to przekazać ? Pozdrawiam Kojani
ahaweto Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 http://pfmrc.eu/inde...osno-i-okolice/ Kolega Kostek prowadzi modelarnie na wsi, jego chłopcy na pewno się ucieszą.
young Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 tu też kolega by bardzo się ucieszył zaczyna z szybowcami i jest skromny warto pomóc http://pfmrc.eu/index.php?/topic/29727-aparatura-do-pierwszego-szybowca/page__pid__394319#entry394319
kojani Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 Małe "up" Sporo osób ogląda, ale wypowiedzi mało ???? Kojani
drzek123 Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Pisałem Ci, ale mogę powtórzyć. Jestem początkującym modelarzem. Mieszkam w Kąśnej Górnej (ale wyjechałem na wakacje do Ciężkowic). Zawsze marzyłem o lataniu modelami i spróbowałem tej chińszczyzny - Rok temu kupiłem motoszybowiec Freebird, ale on w ogóle nie latał, szukałem wtedy odpowiedzi - dlaczego? Po przeczytaniu paru lektur stwierdziłem, że to porostu nie będzie latało. Zniechęciłem się bo całe 200zł poszło w błoto. Teraz znowu pochwyciłem marzenie "by latać". W mojej miejscowości jest dosyć pagórków gdzie można by puszczać szybowce, więc chciałbym teraz od tego zacząć - od szybowców RC. Mam aparaturę 2-kanałową z zintegrowanym odbiornikiem i można ją wykorzystać co najwyżej do samolotów sterowanych ciągiem - każdy mówi, że to będzie zabawka, że nabędę złe nawyki itp. Twój sprzęt bardzo by mi się przydał, ponieważ nie mam pieniędzy, aby kupić nową aparaturę. Pozdrawiam
TOMEK.CEKALA Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Oddaj dla drzek123 bidny i skromny kombinuje z zabawką widać że ma chłopak zacięcie.
young Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 jak możesz to drzek123 wydaje się godny bonusa w postaci apki
kojani Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 OK Temat zamykamy - Kostek jakoś sobie radzi z aparaturami, tak więc nadajnik i obiorniki trafią do drzek123, który zresztą - jak widać powyżej miał paru adwokatów . drzek123 przyślij mi na PM dane adresowe do wysyłki. Tak przy okazji - skoro wątek został założony to piszmy w wątku a nie na PM Pozdrawiam Kojani
bart07 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Wyślij, z zaznaczeniem, że jak kolega się rozwinie/znudzi i zestaw wyląduje (sic) na szafie, to przekaże ją nieodpłatnie następnemu potrzebującemu.
kojani Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 Heh - ten nadajnik ma swoją historie, jechał "prywatnym" importem z Singapuru.
drzek123 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Dane adresowe - przesłałem Ci. I chciałbym podziękować moim adwokatom A jak się rozwinę/znudzę to na pewno przekaże innemu potrzebującemu. Pozdrawiam.
Capo Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Stary, weź to szybko wyedytuj - dane tylko na pw
Rekomendowane odpowiedzi