kojani Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam Piszę tutaj ponieważ oczekuję od Was porady. Mam do oddania w cenie przesyłki aparature w paśmie AM 27mhz Futaba Attack4 (FP-T4NBL), wraz z trzema odbiornikami. Aparatura całkowicie sprawna, dodatkowo wyposażona przeze mnie w mikser V-tail przełączany dodatkowym switchem. Piszę tutaj , a nie w Giełdzie, bo zastanawiam się czy zastosować jakąś selekcję zgłoszeń, czy też oddać metodą kto pierwszy ten lepszy. Z drugiej strony chciałbym, aby ta aparatura trafiłe w ręce kogoś kto z niej jeszcze skorzysta, a nie tylko będzie to kolejny gadżet. Poradźcie coś, a może ktoś z grupy starszych modelarzy - instruktorów - ma na oku kogoś komu warto to przekazać ? Pozdrawiam Kojani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 http://pfmrc.eu/inde...osno-i-okolice/ Kolega Kostek prowadzi modelarnie na wsi, jego chłopcy na pewno się ucieszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 tu też kolega by bardzo się ucieszył zaczyna z szybowcami i jest skromny warto pomóc http://pfmrc.eu/index.php?/topic/29727-aparatura-do-pierwszego-szybowca/page__pid__394319#entry394319 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Małe "up" Sporo osób ogląda, ale wypowiedzi mało ???? Kojani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzek123 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Pisałem Ci, ale mogę powtórzyć. Jestem początkującym modelarzem. Mieszkam w Kąśnej Górnej (ale wyjechałem na wakacje do Ciężkowic). Zawsze marzyłem o lataniu modelami i spróbowałem tej chińszczyzny - Rok temu kupiłem motoszybowiec Freebird, ale on w ogóle nie latał, szukałem wtedy odpowiedzi - dlaczego? Po przeczytaniu paru lektur stwierdziłem, że to porostu nie będzie latało. Zniechęciłem się bo całe 200zł poszło w błoto. Teraz znowu pochwyciłem marzenie "by latać". W mojej miejscowości jest dosyć pagórków gdzie można by puszczać szybowce, więc chciałbym teraz od tego zacząć - od szybowców RC. Mam aparaturę 2-kanałową z zintegrowanym odbiornikiem i można ją wykorzystać co najwyżej do samolotów sterowanych ciągiem - każdy mówi, że to będzie zabawka, że nabędę złe nawyki itp. Twój sprzęt bardzo by mi się przydał, ponieważ nie mam pieniędzy, aby kupić nową aparaturę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Oddaj dla drzek123 bidny i skromny kombinuje z zabawką widać że ma chłopak zacięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 jak możesz to drzek123 wydaje się godny bonusa w postaci apki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 OK Temat zamykamy - Kostek jakoś sobie radzi z aparaturami, tak więc nadajnik i obiorniki trafią do drzek123, który zresztą - jak widać powyżej miał paru adwokatów . drzek123 przyślij mi na PM dane adresowe do wysyłki. Tak przy okazji - skoro wątek został założony to piszmy w wątku a nie na PM Pozdrawiam Kojani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Wyślij, z zaznaczeniem, że jak kolega się rozwinie/znudzi i zestaw wyląduje (sic) na szafie, to przekaże ją nieodpłatnie następnemu potrzebującemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Heh - ten nadajnik ma swoją historie, jechał "prywatnym" importem z Singapuru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzek123 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Dane adresowe - przesłałem Ci. I chciałbym podziękować moim adwokatom A jak się rozwinę/znudzę to na pewno przekaże innemu potrzebującemu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Stary, weź to szybko wyedytuj - dane tylko na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzek123 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Sorry. Już są na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi