Wojtek I Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wstawiłem reflektor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Trochę odświeżę temat po ponad półrocznym leżakowaniu w kartonie mój „bóbr” ujrzał światło dzienne i został dziś oblatany. Zmieniłem mu troszkę barwy ale to początek transformacji tego modelu, która nastąpi w okresie zimowym. Pierwsze wrażenia bardzo wdzięczny i łatwy w pilotowaniu. Poniżej krótka relacja fotograficzna i mały klip. Co do kół dałem takie bo m się podobają i tyle. http://www.youtube.com/watch?v=mVnIXYB4Too Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Bardo fajna zmiana barwy, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Na ten sezon mój Bóbr dostał nowe śmigło i kołpak-nakrętkę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Pięknie się uśmiecha !! Szkoda że nie wyczaiłem momentu oblotu - ale liczę na powiadomienie o kolejnym starcie !!! A w tle chyba P11c ..... Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Pięknie się uśmiecha !! Szkoda że nie wyczaiłem momentu oblotu - ale liczę na powiadomienie o kolejnym starcie !!! A w tle chyba P11c ..... Pozdrowienia ! Tak Andrzeju pomału się robi P11c - i śledzę wątki jak inni modelarze budują swoje piękne "pezetelki" myślę, że na przyszły rok moja będzie gotowa, tym czasem Bóbr w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 @horn3t Ostanie zdjęcie w dobrym miejscu umieszczone . Szczególnie jak ktoś sobie powoli przewija wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Trochę Wojtkowi zaśmiecam wątek, przepraszam. Ostatnie zdjęcie faktycznie w pewnym momencie dziwacznie wygląda i daje do myślenia. Eksploatują ten model wychodzą zalety i wady. Jak dla mnie sposób wkładania pakietu jest fatalny dlatego model w takiej pozycji na stojaku zapożyczonym od szybowca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie zaśmiecasz, fajnie że post żyje, a ładowanie jest fatalne. Projektując Wilka zrobiłem to tak - rewelacja, kabinka na magnesy pyk i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ostatnie zdjęcie faktycznie w pewnym momencie dziwacznie wygląda i daje do myślenia. Eksploatują ten model wychodzą zalety i wady. Jak dla mnie sposób wkładania pakietu jest fatalny dlatego model w takiej pozycji na stojaku zapożyczonym od szybowca Zanim się połapałem i dostrzegłem stojak to nie powiem, ciśnienie mi podskoczyło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Rurki od stojaka kleiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Rurki od stojaka kleiłeś? Mam kilka stojaków część rurek jest klejonych a niektóre nie np. ta która jest wbijana w ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Chyba sobie taki zbuduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Chyba sobie taki zbuduję Kilkanaście złotych , a niezastąpiony dodatek do szybowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Główne przeznaczenie stojaczka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Maszyna Horn3t'ta naprawdę jest piękna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jest naprawdę ekstra, ale może jeszcze byś Krzychu pomyślał o znakach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Krzysiek dziękuje a nad oznaczeniami myślę i mam na nadzieję, że do Wilczych Lasek w sierpniu nie będzie taki anonimowy Mam dwa drobne mankamenty z tym modelem takie jak lepszy pilotaż (mały nalot skutkuje marnym lataniem), zrobienie czegoś z osiami kół (obecnie śruby). Wczoraj koła zaczęły się blokować ponieważ plastikowe piasty się nagwintowały. Ale to drobnostki model faktycznie ładnie się prezentuje i daje mnóstwo frajdy ale daleko mu do maszyny Wojtka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 jaka srednica osi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 jaka srednica osi? 5 mm - problem został rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi