robertus Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 faktycznie szybki skubaniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyś707 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Szymon aż się prosi żeby zobaczyć ogniste smugi tryskające z 6 Wkm kaliber 12,7(o ile się nie mylę) Super Maszyna. Powinieneś dostać zniżkę przy zakupie następnego ESA za taką reklamę dla wyrobów Pana Marka. Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Dzięki Ale bez przesady, i tak już wszyscy wiedzą, że modele od Pana Marka są the best Zaszczyt takimi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 I jeszcze dopisałem imię na biało Wcześniej było na czarno i pewnie nikt nie zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 REWELACJA Mam bardzo ograniczony transfer i dopiero dziś mogłem oglądnąć Twoją relację z budowy - wspaniała robota. Tym bardziej cieszy, że tym razem to już maszyna Eskadry Kraków :-) Zaraz po urlopie mam ochotę na trening - latanie Easy Cub-em jest tak nudne, że aż mnie skręca na myśl o walce ESA. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Hehe, dziękuję Mam nadzieję, że Mustang zetnie pare tasiemek dla Eskadry Dziś znowu poszedłem latać. Tym razem inaczej , wolno i makietowo. To nie styl dla Esiaka, ale również sprawia przyjemność gdy nie ma z kim latać Wyjątkowo dobrze lata się nim na plecach. Prawie w ogóle nie trzeba korygować sterem wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 To samo mam z corsairem lot na plecach bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ostatecznie powróciłem z wakacji Byłem nad morzem przez prawie 2 tygodnie, nie mogłem odpuścić sobie latania 2 kroki od mojego miejsca pobytu było boisko piłkarskie i nie trzeba było kombinować. To było idealne miejsce Mustang zyskał nowe śmigło i kołpak z EPP. Super to wygląda, ale wolę latać na zwykłym, dwułopatowym Było kilka na prawdę bezwietrznych wieczorów, więc opłacało się ciągnąć samolot przez całą Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 jaka waga modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ok. 350g z pakietem 3s 1300 mAh Jakbym włożył mniejszy pakiet to może zszedłbym poniżej 340g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mustang powalczył trochę na Mistrzostwach Polski Oczywiście były pierwsze klejenia Kilka kolizji i zderzenie czołowe. Byłem zmuszony do zmienienia napędu, gdyż silnik skrzywił się co powoduje teraz wibracje i jego głośną pracę. Teraz Snipera napędza Emax 2812. Ale były też miłe chwile Zdjęcia pożyczcyłem z tego albumu: https://picasaweb.go...feat=directlink Mam nadzieję, że nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mam takie pytanie, gdzie powinien znajdowac się środek cięzkosci ponieważ w zestawie z moim modelem nie bylo instrukcji :< ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja mam u siebie 5,5 cm od najbardziej wysuniętego punktu na krawędzi natarcia czyli przy kadłubie. Ustaw podobnie, na pewno poleci, a ewentualne korekty po oblocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi