MateuszPśl Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam chcialbym pokazac wam moj samolot Mugol z EPP jest on w srodkowym etapie budowy ale nie zbyt dobrym stanie przez brak wiedzy modelarskiej dodam tez że model przelezal z 8 miesiecy ale teraz przypomnialem sobie o tym hobbi i chce to kontynuowac. Na poczatek foty modelu: Teraz problemy 1 nie rozkminilem troche montowanie serv w skrzydlach i wyszlo Jak myslicie jak najlepiej uzupelnic te obytki by wygladalo w miare estetyczni i serva sie trzymaly Kolejny problem jak pozbyc sie tych zaciekow: Chcialbym tez poprawic estetyke tego samlotu i tchnac w niego zycie tak aby w miare fajnie latal Prosilbym was o pomoc jest zielony w tym temacie. W miare jak to bede doprowadzal do ladu bede jeszcze zadawal pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.S Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Waga, wymiary ?? Podaj coś, a na pewniaka bardziej doswiadczeni (przynajmniej ode mnie) modelarze Ci pomogą Pozdrawiam ps a te ubytki to może doprowadz je do równego w miarę kształtu i jak masz jakies kawałki epp to wklej tam i wtedy na czysto zrobisz jakies precyzyjniejsze gniazda. To tylko mój pomysł, ale ja dopiero z tym zaczynam więc nie sugeruj się tym co napisałem (bo mogę wielu rzeczy nie wiedziec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPśl Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Siemka Rozpietosc to 91 cm Dlugosc 92 cm waga pustego 200 g Nie mam nie stety takich kawalkow epp zeby to wypelnic chcialem to wypelnic taka pianka w pistolecie co zwieksza objetosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi