piotrp Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Nigdy nie kupowałem, nie mam konta itd. na ebayu, a marzy mi się porządny brelok-kamerka (patrz wątek: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/30278-co-po-kamerce-breloczku/page__fromsearch__1 ) Moze ktoś ma zamiar dokonać takich zakupów i mógłbym się dołaczyć? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Jezeli ktos bedzie robil zamowienie to rowniez sie przylacze. Tez nie mam konta, ani zadnego doswiadczenia z kupowania na tamtym portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Więc uważajcie jak kupujecie Kiedyś kupowałem sobie - pomyślałem: kupię cztery - trzy opchnę - moja wyjdzie za darmo Niestety - nie wiem czy wszyscy sprzedawcy - ale mój doliczył koszty wysyłki do każdej sztuki co było całkowicie dla mnie nieopłacalne - musiałem prosić o anulowanie zamówienia i przesłanie tylko jednej - ale nie robił problemu i po tygodniu kamerka była u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Z tym doliczaniem kosztów przesyłki do każdej sztuki to jest niestety normalne. Nie ma co liczyć na jakieś zbiorowe zamówienie, że będzie taniej o koszty przesyłki. Kilku Kolegów już to wcześniej próbowało. Swoje trzeba zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Jeśli np każda jest po 30$ łącznie z wysyłką, a kupuję 3 to nie ma możliwości by zapłacić mniej niż 90$. Ewentualnie mogę zrobić wam zakup ale po wpłaceniu kasy na konto. Juz jednemu koledze kupowałem model #16 i był - jest bardzo zadowolony. Piotr - jesli nadal wahasz sieco do modelu to moja #16 nagrała dziś horrorystyczny ostatni lot mego modelu. Jak pozbieram sie to wrzucę film... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 #18 jest niewiele drozsza, a jakosc - wnioskuje z filmow na YT - o wiele lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 #18 jest niewiele drozsza, a jakosc - wnioskuje z filmow na YT - o wiele lepsza. Ma więcej możliwości ustawień w sofcie jak pisałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Doliczanie kosztów do każdej przesyłki jest związane z tym, że gość nie ma tego u siebie a paczki przychodzą bezpośrednio od producenta z chin, singapuru itp.. Kupiłem tak niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Robert - ale to jest sprzedawca z Chin. Nie masz racji tak do końca. Gdy zamawiałem dwie to napisałem czy potrąci coś z przesyłkę bo przecież dwie w jednym. Odpisał, że są już tak tanie, że nie da się taniej...Po prawie 2 tyg przyszła paczuszka - niestety była tylko jedna kamerka. Oczywiście napisałem do niego, a przeprosin nie było końca. Dodał również, że dołaczy mały prezencik. Ja odpisałem, że skoro tak to moze niech to będzie dodatkowy lipolek. A co otrzymałem??? - dwie kostki do gry z pozycjami erotycznymi!!! To nie żart. Fabryka pewnie nie zapakowałaby gratisu skoro to handlujący sie pomyli. Oczywiście nie płaciłem za ponowną przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 W takim razie nie zrozumiałem. Mój przypadek nie dotyczył oczywiście breloka, a ubrań. Choć zasada ta sama. Ubranie kosztowało 20zl a przesyłka drugie 20. Za 3 ubrania zapłaciłem więc 3x40. Owszem ubrania tanie, ale list lotniczy mieści się w jakiejś wadze za tę samą kwotę, bo są widełki. Jak kupuję np na HK to przecież nie mam do każdego nadajnika osobno kosztów przesyłki, a zbiorczo, bo mieszczą się wagowo w jednym liście. W każdym razie od tej pory dwa razy sprawdzam, łączne koszty przesyłki. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ewentualnie mogę zrobić wam zakup ale po wpłaceniu kasy na konto. Juz jednemu koledze kupowałem model #16 i był - jest bardzo zadowolony. Będę dozgonnie wdzięczny! Szczegóły na PW. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dla zainteresowanych - link do sprawdzonego sprzedajacego, u ktorego kupowałem juz.: http://www.ebay.pl/sch/eletoponline365/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686 Jak widać za pare zł więcej ma też kamerki z obiektywem szerokokątnym. Co mnie zaskoczyło są to wersje rozwojowe modelu #16. Modelu #18 nie ma u niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dla zainteresowanych - link do sprawdzonego sprzedajacego, u ktorego kupowałem juz.: http://www.ebay.pl/s...=&_trksid=p3686 Jak widać za pare zł więcej ma też kamerki z obiektywem szerokokątnym. Co mnie zaskoczyło są to wersje rozwojowe modelu #16. Modelu #18 nie ma u niego. Czy mogłbyś podesłać jakiś link jak pracuje taka kamerka szerokokątna??? Chodzi mi konkretnie o tą: http://www.ebay.pl/itm/Mini-DVR-808-16-V2-Lens-D-Car-Key-Chain-Micro-Camera-HD-720P-Pocket-Camcorder-/180937263580?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item2a20b389dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Łukasz - ja nie mam z szerokim kątem, dla mnie było super tak jak do tej pory. Zresztą oglądajac na monitorze 37" czuję się jak to ja byłbym w modelu i oglądał z góry. Mam juz model #11 i #16 ale chyba też mnie zainteresuje #16 V2 czyli do FPV. Mam nadzieję, że mogę w tym samym czasie nagrywać, a to juz jest super rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Kamerki będę używał tylko i wyłącznie do filmowania.... FPV jak narazie nie dla mnie dzięki za informacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jak krecił dotychczasowy model #16 mozesz zobaczyć na moich filmach na youtube - Florek56. Jak dla mnie to jest i tak extra. Częściej używam własnie jej niż gopro z wkurzającym szerokim kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Również mi się podoba trza zamawiać..... w takim razie..... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jak jest ktoś chętny to proszę o wiadomość oprócz kolegi, który już ją wysłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi