Baron von G Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Krótka przygódka: w piątek o godz. 1830 (tak, wiem, to jest już chwilę po zamknięciu sklepu) zadzwoniłem na numer podany na stronie, żeby dowiedzieć się, czy sklep ma na stanie - fizycznie, na półce - model, którego szukam. Zależało mi na czasie (a kilka razy już zdarzyło mi się w różnych sklepach, że towar "na stanie" był wysyłany np. po tygodniu), więc umówiliśmy się, że złożę zamówienie, a w poniedziałek uzyskam odpowiedź, czy model faktycznie jest; jeśli jest, to płacę i dostaję go jak najszybciej. W poniedziałek otrzymuję maila: model jest dostępny. Zadzwoniłem zatem jeszcze raz, by spytać, czy wchodzi w grę wysyłka za pobraniem (nadal zależy mi na czasie). Słyszę, że właściwie nie można, chyba, że najpierw wpłacę 200 zł zaliczki - to mi niczego nie przyspieszy, bo przelew musi przejść tak samo, więc bez sensu. Wówczas jednak dowiaduję się, że model i tak zostanie do mnie wysłany najszybciej... za dwa dni. Bo "na stanie" oznacza, że trzeba go ściągać z Czech... Kończę rozmowę, znajduję inny sklep, który załatwi mi to szybciej, po czym wysyłam maila, w którym informuję o rezygnacji z zamówienia. Za kilka minut odbieram telefon z pretensjami, że najpierw zawracam człowiekowi głowę, dzwoniąc w sobotę o 23 (?!) a teraz tak sobie po prostu rezygnuję z zamówienia, które chciałem otrzymać przed środą, a jak się uda - otrzymam w czwartek, ale znając życie, pewnie w piątek. Raczej nie jestem oczarowany >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIR Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Sorry ale jak by do mnie ktoś zadzwonił w wolny dzień po godzinach pracy, w sprawie związanej z pracą, to uwierz, również nie był byś oczarowany. Czy ma ktoś jakieś przydatne opinie na temat tego sklepu ? zamierzam zrobić tam zakupu a nikt nic o nich nie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Złożyłem zamówienie przez net. Potem telefon że w tej cenie nie kupie bo to była promocja i jest nieaktualna. No i propozycja zakupu innego towaru, ale nie satysfakcjonująca mnie ani parametrami ani ceną. Tydzień później wciąż cena "promocyjna" była na stronie. No cóż...cena promocyjna jest dalej A to już grubo ponad miesiąc Więc lepiej dzwonić, bo to co na stronie nie musi być prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIR Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 A więc jutro tam przedzwonię i zapytam, coby się później nie zdziwić jak opłacę i dostanę info że nie ma towaru. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 również odradzam, szukałem modelu, patrze na ich stronę, cena mi odpowiada, więc dzwonie w środę w godzinach dopołudniowych zapytać czy model jest na magazynie, owszem jest ostatnia sztuka modelu ale cena już nieaktualna. Sprzedawca zaproponował że jeśli tego dnia złożę zamówienie, model zostanie do mnie wysłany, żeby było szybciej za pobraniem. Zależało mi żeby było do piątku. W czwartek dzwonię czy już paczka wysłana i tu wielkie rozczarowanie - modelu nie ma (i raczej nie było) i czekają na dostawę. Wnioski wyciągnijcie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Nie polecam, wystawiają na allegro towar którego nie posiadają, to samo na stronie sklepu.Dopiero po kilku telefonach i zapytaniach na które nie mieli czasu odpowiedzieć sytuacja się wyklarowała że jednak nie mają towaru, a w odpowiedzi okazuje się że również nie mają czasu na ogarnięcie biznesu aukcyjnego. Tak jak pisał Jurek dzwonić dzwonić dopytywać.Chodź z drugiej strony chyba nie warto bo jak dla mnie była to ostatnia wizyta w tym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Właśnie miałem zrobić zakupy w tym sklepie, ale na szczęście, znalazłem te komentarze. Pod tym samym adresem fizycznie mieści(ło) się parę firm z różnej branży o wspólnej części nazwy.. Nawet prywatna praktyka lekarska! Ktoś tam był i może coś powiedzieć na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Czy ktoś ma jakieś lepsze doświadczenia z tym sklepem niż koledzy wyzej, bo jesli chodzi o opinie na googlach to sprzedaz internetowa kuleje.Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastin Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 W sklepie byłem sprzedawca zna się na temacie a kupowałem elektronikę do kontroli ogniw li ion. Jest trochę sprzętu na sklepie a co do adresu to bardzo stare centrum handlowe i jest multum sklepików. Kolega też troszkę zakupów zrobił i jest zadowolony fakt przez internet nic nie kupowałem bo mam blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderok Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Dramat. Wystawia towar którego nie posiada. Za każdym razem mówi, że sprawdzi i oddzwoni jak się o jakiś towar go pyta i nie oddzwania. Szacunek do klienta na poziomie krawężnika. No i ceny z kosmosu. Szkoda na ten sklep czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Czy ktoś z Was ma jakieś nowe doświadczenia? Ja w piątek rano ok. 9 kupiłem łopaty Graupnera. Do dziś mam tylko potwierdzenie przyjęcia zamówienia i nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 6 godzin temu, robas69 napisał: Czy ktoś z Was ma jakieś nowe doświadczenia? Ja w piątek rano ok. 9 kupiłem łopaty Graupnera. Do dziś mam tylko potwierdzenie przyjęcia zamówienia i nic poza tym. Robert sklep jak był tak jest daremny nadal. Omijać szerokim łukiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 To muszę dzwonić w poniedziałek. Moja wina, że wcześniej nie sprawdziłem opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi