Irek M Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 A czy czasem nie masz zamienionej dżwigni albo starego typu? Na mojej fotce jest plaskikowa -Twoja jest taka ja w silnikach ASP - blaszana...Nr katalogowy , który ja podałem też wyglada na typu plastikowego jak na mojej focie... więc faktycznie musisz szukać pod swój konkret ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Spokojnie możesz to polutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Dziś kolega napisał mi,że zrobił ją profesjonalnie,sprawdzimy,może będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Sprawdź czy nie będzie pasować od 46.Tak na przykład jest z iglicami które są takie same ,ale posiadają różne numery katalogowe.Np do 61 2T jest taka sama jak do 120 4T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi