d9Jacek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 48 minut temu, jarek996 napisał: Widac tam moc niech moc bedzie z Tobą wy tu gadu gadu , a tam ciekawy i rzadki motorek czeka na tej Traderze?...a nawet trzy ciekawe Godzinę temu, Paweł Praus napisał: a ten trzeci? to motorek którego konstruktorem był niejaki Gyula Krizsma, motorek z roku '67... Gratulacje Pawle pełna nazwa motorka to MOKI S-6T 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 godzinę temu, jarek996 napisał: https://www.tradera.com/item/302065/497379534/flygplans-motor-ops-60-helt-ny- Pawel , ATAKUJESZ ??? atak!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 25 minut temu, Paweł Praus napisał: atak!!! a tak Ci powiem , że jest tam "TAIPAN" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 7 godzin temu, d9Jacek napisał: a tak Ci powiem , że jest tam "TAIPAN" Tak się akurat składa, że mam już dwa... Jeden nawet z oryginalnym tłumikiem i śmigiełkiem ? Więc kolejnego odpuszczam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 22 godziny temu, d9Jacek napisał: Gratulacje Pawle pełna nazwa motorka to MOKI S-6T Gratulowac ( czujnosci ) , to MNIE !!! Pawel jest TYLKO wlascicielem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 12 minut temu, jarek996 napisał: Gratulowac ( czujnosci ) , to MNIE !!! Pawel jest TYLKO wlascicielem ? no to Ci gratuluję....jesteś czujny jak ważka? jak właścicielem ??? przecież jeszcze niedawno pisał , że są to nasze silniczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 2 godziny temu, jarek996 napisał: Gratulowac ( czujnosci ) , to MNIE !!! Pawel jest TYLKO wlascicielem ? Właścicielami to My jesteśmy, zapomniałeś najlepszy Kolego na świecie? ale żeby nie było ze się obijam to i sam coś tam działam od czasu do czasu... Dziś odebrałem z poczty...ktoś coś na jego temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Bułgaria koniec lat '80 tych bułgarska kopia małego OPS-a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 26 minut temu, d9Jacek napisał: Bułgaria koniec lat '80 tych bułgarska kopia małego OPS-a A żeby uzupełnić informację to jest to jedyny seryjnie produkowany Bułgarski silniczek modelarski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 38 minut temu, Paweł Praus napisał: jest to jedyny seryjnie produkowany Bułgarski silniczek modelarski no tak pisza ale od jakiej ilości jest liczona ta seryjnośc , 5-10-15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Kilka zagadek : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Wlasnie zakupilem silnik ! t . Silnik nowiutki , w pudeleczku z instrukcja ITP ITD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Godzinę temu, jarek996 napisał: Kilka zagadek : dwa Schlossery- jeden mały 1ccm , drugi 2,5 ccm ...mam oba...był jeszcze Schlosser 1 ccm na panewce taki mniejszy brat tego 2,5ccm a tego środkowego jak kupisz to na pewno skońcy sie I-Dylla w stadle domowym...pewnie wiesz czemu 22 minuty temu, jarek996 napisał: zakupilem silnik gratki...szukaj takiego ale z czarną, użebrowana głowica i dziwną świecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 16 minut temu, d9Jacek napisał: I-Dylla w stadle domowym Zawsze mozna dac Dylla z chaty ( z silnikiem ) ? Az takiej biedy to u nas nie ma ? 500 EUR Ale znalazlem tez V !!! 650 EUR P.S. ten najmniejszy Schlosser tez jest . 350 EUR ( nowy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 3 minuty temu, jarek996 napisał: Ale znalazlem tez V !!! 650 EUR no to bierz..jak nowy i w pudle ...zbij cenę na 550€? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 12 minut temu, d9Jacek napisał: no to bierz..jak nowy i w pudle ...zbij cenę na 550€? Tylko PO CO mi on ? ? No chyba ze odkupisz jutro za 1100 ? Oto on ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 9 minut temu, jarek996 napisał: Tylko PO CO mi on ? Tylko PO CO mi on ?....jest brzydki jak noc listopadowa..tak brzydki jak Mercedes S500 po wiejskim tuningu KAVAN przy nim to Miss Universum 26 minut temu, jarek996 napisał: tez jest . 350 EUR ( nowy ) cena BożoNarodzeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 No brzydal to jest ! Ja w sumie lubie takie silniki "piekne inaczej" . Kawal aluminium , obrabiany siekiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 4 minuty temu, jarek996 napisał: Ja w sumie lubie takie silniki "piekne inaczej" był jeszcze wiekszy braciszek tego BWF 2,5 ccm , miął 3,5 i wygląd jak cięty z metra ten powyżej to DREMO 3,5...też "cudny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Wszystkie robione na "kwadratowej" tokarce ? Ale Dylla to w srodku cacko ! Obrotowy cylinder Panie Jacku !!! Moze na nim faktycznie mozna cos "strzelic" na szybko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi