ahaweto Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzisiaj przypada Święto Lotnictwa ustanowione z okazji zwycięstwa p. Żwirki i Wigury. Czy my jako ,,piloci,, ale małego lotnictwa możemy również świętować ? Jeżeli tak, to wszystkim nam pilotom RC życzę aby znak = równości jak najczęściej występował pomiędzy startem i udanym lądowaniem . Niestety z tej okazji nie będzie dla nas awansów i odznaczeń ani grupowych przelotów naszych modeli, ale każdy z nas może to uczcić na swój sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Chyba możemy Czytam właśnie Twój post, pod nosem uśmiechnąłem sie bo w radiu także o tym napomknęli. I do domu wchodzi mama z działki. Woła mnie i składa mi najlepsze życzenia jako "małego" Lotnika W Dniu Lotnictwa Adamie dołączam się do twoich życzeń ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzisiaj przypada Święto Lotnictwa ustanowione z okazji zwycięstwa p. Żwirki i Wigury. Czy my jako ,,piloci,, ale małego lotnictwa możemy również świętować ? Jeżeli tak, to wszystkim nam pilotom RC życzę aby znak = równości jak najczęściej występował pomiędzy startem i udanym lądowaniem . Niestety z tej okazji nie będzie dla nas awansów i odznaczeń ani grupowych przelotów naszych modeli, ale każdy z nas może to uczcić na swój sposób. Zanim polecieli bracia Wright, zanim poleciał pierwszy szybowiec - latały (niektórzy twierdzą, że już od starożytności) - modele. Bez modelarzy nie było by "prawdziwego" lotnictwa, więc jak najbardziej mamy powody do świętowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Spora grupa modelarzy to pasjonaci dużego lotnictwa. Szczególnie Ci zrzeszeni w sekcjach aeroklubów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi