piotralski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Klej do śrub (średni), jeszcze nie miałem przypadku by się rozkręciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Paweł jaki masz ciąg na tym śmigle? I powiedz ile waży silnik z przekładnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Silnik z przekladnia to ~155g czyli raptem 30g wiecej niz RAY B2845/09 uzywany w drugim kadlubie (trzeba dodac jeszcze pare gram na ciezsze lopaty). Ciagu nie mierzylem wiec trudno mi powiedziec, nie jest to tez najbardziej optymalny zestaw, spokojnie mozna bylo by wyciagnac wiecej. Mi wznoszenie na poziomie 10-13m/s wystarcza. Piotrze, wlasnie sredni klej zamowilem i nim zabezpiecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi