ECO400 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Podejrzewam, że nigdzie... tatuś sponsoruje. ehh... szkoda, że nie mam tatusia. Reszty wiedzieć nie musisz, a gdybyś miał troszeczkę sprytu to już dawno byś wiedział co chcesz wiedzieć. Pozdrawiam Szukaj z ///M przed cyferką, bedzie czysta wiem, wiem ujeżdżam ///M1 (135) ze znajomym. Ogólnie fajnie sie prowadzi, ale dla mnie troche to ciasna i malutka. Trójeczka jest taka optymalna, ale sprzęt który wożę do niej ciężko wchodzi niestety ;/ a po drugie samemu na nie zapracować... A.C. zawsze wychodzę z tego założenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 ehh... szkoda, że nie mam tatusia. Reszty wiedzieć nie musisz, a gdybyś miał troszeczkę sprytu to już dawno byś wiedział co chcesz wiedzieć. Pozdrawiam Nie interesuje mnie to. Do pewnych "zabawek" trzeba dorosnąć, a owej dojrzałości w Twoim zachowaniu nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Masz prawo miec swoje zdanie, ja jednak pod uwage brac go nie zamierzam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 a ja jednak sądzę, że to zazdrość z Waszej strony i pójdę śladem Dawida - nie będzie interesować mnie Wasze zdanie o tym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 tez jestem po stronie Dawida.zazdrosc i tyle. wiem ze sam na wszystko co ma zarobil. Troche sprytu, pomyslu na biznes. mozna? mozna.. zalozyl ten wątek i mu kibicowalem w wyborze ( liczylem ze to jednak bedzie mustang:P ) ale wiem ze auto jest mu potrzebne do pracy wiec musi byc to kombi zeby pomiescilo caly majdan ktory wozi. a ze nie ma 300KM tylko ledwo 200 to kwestia przyzwyczajenia;P btw Dawid, do Solki juz sie odklada kasa na turbawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 jak mowilem tak zrobilem efekt 2 lat pracy przez co troche zaniedbalem modelarstwo i zajalem sie autem... sporotwymi ukladami wydechowymi( od kolektora po koncowy.. oczywiscie przelot) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To pokaż z bliska tego baranka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 dmuchnięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 dmuchniete narazie 0,5 bara a;le potrzebuje jakies sprzeglo mocniejszze aisina allbo exedy ktory mi ogarnie narazie 200KM bo moje sie slizga spiek bylby dobry ale jednak nie do daily car'a fotek typowo z bliska nie mam ale poszukam cos gdzie widac dokladniej albo poprostu cykne w kazdym razie na strojeniu dodana procedura startu , shif light i takie tam bajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jeżeli mnie stare oczy nie mylą to Del sol vti wersja z za oceanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 nie ESI d16z6 teraz d16z6 T jeszcze nie zakute Kanadyjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Gratuluję zakupu, bo to świetne autko i zazdraszczam wrażeń z jazdy po zakuciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 dziekuje no kupilem w stanie takim sobie ale jak to mowia nie odrazu Wroclaw zbudowano ;> :> wszystko staram sie robic sam jedyny problem bedzie z zatulejowaniem chyba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi