ECO400 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Opublikowano 22 Lipca 2013 Podejrzewam, że nigdzie... tatuś sponsoruje. ehh... szkoda, że nie mam tatusia. Reszty wiedzieć nie musisz, a gdybyś miał troszeczkę sprytu to już dawno byś wiedział co chcesz wiedzieć. Pozdrawiam Szukaj z ///M przed cyferką, bedzie czysta wiem, wiem ujeżdżam ///M1 (135) ze znajomym. Ogólnie fajnie sie prowadzi, ale dla mnie troche to ciasna i malutka. Trójeczka jest taka optymalna, ale sprzęt który wożę do niej ciężko wchodzi niestety ;/ a po drugie samemu na nie zapracować... A.C. zawsze wychodzę z tego założenia
Zefirek Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 ehh... szkoda, że nie mam tatusia. Reszty wiedzieć nie musisz, a gdybyś miał troszeczkę sprytu to już dawno byś wiedział co chcesz wiedzieć. Pozdrawiam Nie interesuje mnie to. Do pewnych "zabawek" trzeba dorosnąć, a owej dojrzałości w Twoim zachowaniu nie widać.
ECO400 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 Masz prawo miec swoje zdanie, ja jednak pod uwage brac go nie zamierzam ;-)
skraf Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 a ja jednak sądzę, że to zazdrość z Waszej strony i pójdę śladem Dawida - nie będzie interesować mnie Wasze zdanie o tym poście
robraf Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 tez jestem po stronie Dawida.zazdrosc i tyle. wiem ze sam na wszystko co ma zarobil. Troche sprytu, pomyslu na biznes. mozna? mozna.. zalozyl ten wątek i mu kibicowalem w wyborze ( liczylem ze to jednak bedzie mustang:P ) ale wiem ze auto jest mu potrzebne do pracy wiec musi byc to kombi zeby pomiescilo caly majdan ktory wozi. a ze nie ma 300KM tylko ledwo 200 to kwestia przyzwyczajenia;P btw Dawid, do Solki juz sie odklada kasa na turbawke
robraf Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 jak mowilem tak zrobilem efekt 2 lat pracy przez co troche zaniedbalem modelarstwo i zajalem sie autem... sporotwymi ukladami wydechowymi( od kolektora po koncowy.. oczywiscie przelot) 1
robraf Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 dmuchniete narazie 0,5 bara a;le potrzebuje jakies sprzeglo mocniejszze aisina allbo exedy ktory mi ogarnie narazie 200KM bo moje sie slizga spiek bylby dobry ale jednak nie do daily car'a fotek typowo z bliska nie mam ale poszukam cos gdzie widac dokladniej albo poprostu cykne w kazdym razie na strojeniu dodana procedura startu , shif light i takie tam bajery
Pietuh Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jeżeli mnie stare oczy nie mylą to Del sol vti wersja z za oceanu?
robraf Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 nie ESI d16z6 teraz d16z6 T jeszcze nie zakute Kanadyjka
Pietuh Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Gratuluję zakupu, bo to świetne autko i zazdraszczam wrażeń z jazdy po zakuciu
robraf Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 dziekuje no kupilem w stanie takim sobie ale jak to mowia nie odrazu Wroclaw zbudowano ;> :> wszystko staram sie robic sam jedyny problem bedzie z zatulejowaniem chyba:D
Rekomendowane odpowiedzi