rapier Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Panowie - ogladac obowiazkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Panie, a o kierej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 na polsacie "podniebni rycerze" 22:45 Widziałem kiedyś, zdjęcia lotnicze naprawdę profi, kręcone a nie efekty z komputera. Za to fabuła cieniutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Trochę późno, ale szkołę jutro też mam na późniejszą porę, więc obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Cisza na forum czyli wszyscy oglądają film:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 no akurat lekramy lecom, to można przejrzeć posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Albo robią co innego, w koncu reklamy tez średnio trwaja 13min 44s a aktywnonsc na forum pozostała:) Nie obejrzałem całego... Jednak za duzo pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Film to już klasyk, bez 3242 śmigających rakiet i wrzeszczących ludzi, taki bardzo klimatyczny i ze świetnym soundtrackiem i widokami (Alpha Jet nad Alpami wymiata). Mój ulubiony film lotniczy zaraz obok "Ciemnoniebieskiego świata", z tym że ten drugi ma dużo lepszą fabułę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Moim zdaniem najlepszy to Imperium Slonca. Dobra fabuła no i Mustangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jest sporo dobrych filmów lotniczych i myślę, że Podniebni rycerze też się do nich zaliczają. Dla mnie bomba Nie widziałem wczoraj, tylko nagrałem i dziś na spokojnie obejrzałem. No i mogłem przewinąć reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi