Nikt Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nieważne! Dla mnie ważne jest jego zapatrywanie(opina-wrażenia) na mx20 podobne do mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Tyle ze on w koncu ja zmienił. Bo przemyślał i zaakceptował filozofię programowania. A Tytylko czepiasz sie tych juz starych wypowiedzi jak tonący brzytwy. Powodzenia w intrygującym "śledztwie" )) proponuje przegrzebać jeszcze jakies uznane forum angielskie, niemieckie i hiszpańskie. Tam wiecej jest użytkowników GR. Moze tez znajdziesz z jedna czy dwie podobna wypowiedz ) na kilka tys postów )) bądź wytrwały jak dr Watson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 no comments. You are boring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 a widzisz...znasz angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 To znaczy ze zaknczylem temat,nic wiecej.Napisac moglem przez google, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jak jest u Was z ładowaniem akumulatora?Ostatnio rozładowałem do alarmu, podłączyłem ładowarkę bezpośrednio do akumulatora i ustawiłem prąd na 1,5A. Jednak prąd bardzo szybko spadł do ok. 0,9A i potem stopniowo się zmniejszał. Ładowanie zajęło ponad 12h i "weszło" ok. 3,5Ah.Takie ładowanie jest bardzo kłopotliwe. Czy też u Was tak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A jaki tam jest akumulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A jaki tam jest akumulator? LiIon 6Ah, 6 cel połączonych równolegle. http://www.nastik.pl/pakiet-graupner-6000mah-liio-p-5845.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Te pakiety ładuje prądem 0.3A. Jesli ładuje prądem 0.5A to wchodzi mi z 500mAh mniej. Praktycznie nigdy nie ładuje prądem większym niz 1A. Prąd ladowania raczej stabilny. A jaką masz ladowarke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ładowarka iCharger 50Wat. Nie mam do niej zastrzeżeń. Prąd ładowania 0.3A przy tym pakiecie to 0,05C, więc ładowanie trwa wieki. Rozładowujesz do blisko do końca czy po każdym lataniu doładowujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ładuje dołączoną ładowarką, po lataniu jak jest mało 'prądu' (średnio po około 8-10h pracy) podłączam na noc i tyle. To ile wejdzie do baterii zależy również od poziomu alarmu jaki ustawiles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Taki prąd ma oryginalna ładowarka. Wiecej niz 3500mAh i tak nie zużyjesz. Wiec noc wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 OK, dzięki za odpowiedzi. Alarm ustawiłem na wyższą (bezpieczniejszą) wartość napięcia, więc włącza się po ok. 7h pracy. Czy przy użyciu oryginalnej ładowarki jest zapewnione zabezpieczenie przez przekroczeniem maksymalnego napięcia dla LiIo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 pewnie tak. Napięcie tej którą posiadam (do MC32) to 4,2V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Mam rozumieć że wszystkie odbiorniki HOTT powinny pracować z ustawieniem PPM 10? Nie Uzywasz to tylko do wyjscia syganlu na moduły nadawcze innych firm. Nie wplywa to w ogole na modul HOTT Z tego co pamietam opisane to jest w instrukcji Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wg mojego stanu wiedzy nie ma to najmniejszego znaczenia, przy zalozeniu ze uzywasz wbudowanego modulu nadawczego. To ma znaczenie gdy wyslasz sygnal na zewnatrz, do innego modulu lub symulatora etc. Wartosc podziel przez dwa i wyjdzie tobie liczba kanalow (analogia do odbiornikow GR) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 1. tak - jest opisane w instrukcji 2. nie 3. raczej zasilacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 noc wystarczy zeby naładowac pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Panowie ! Czy ktoś już robił wymianę softu na 1v107. Zastanawia minie informacja o konieczności odbindowania i ponownego zabindowania odbiorników. W poprzednich wersjach tej informacji nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A masz wgrane 1.100 lub nowsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi