pawels Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Tak, w menu sensor jest oznaczony jako wykryty. Sprawdzałem jeszcze raz dla różnych odległości nadajnika od odbiornika, od obok siebie do około 5m. Niestety bez powodzenia. A, i testowałem na dwóch różnych odbiornikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 W dniu 1.04.2023 o 08:34, pawels napisał: Jakieś sugestie jak dostać się do ustawień? Ja bym cos takiego zaproponował: Jak jesteś w menu Telemetry to wybierz SETTING & DATA VIEW Na lewym "touch padzie" (tym z ESC) wcisnij strzalke do gory /\. Pokaze sie tobie menu czujnikow. Wybierz GAM i zatwierdź SET Dopiero wtedy na lewym "touch padzie" strzalka w prawo -> pojedz do menu GAMa Jako ze mozesz miec wiele czujnikow, system musi wiedziec do ktorego menu chcesz sie dostac Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Bingo! Zadziałało. Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi