GiulioN Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Mój post nie miał zamiaru nikogo obrazić czy poniżyć, ale okej, zmienię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Tak na szybko bo ledwo już żyję Dziękuję Bardzo Wszystkim za przybycie na nasz Piknik i stworzenie tak wspaniałej atmosfery !!!!!! W snach nie spodziewałem się takiej frekfencji Ale to nas też zobowiązuje do poprawy błędów organizacyjnych które popełniliśmy w tym roku a postaramy się wyeliminować je w przyszłym Trochę nam wiatr pokrzyzował szyki i mi brakowało zwłaszcza wieczornych lotów przy zachodzącym słońcu Jeszcze raz Wszystkim przybyłym Wielkie Dzięki !!! pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Piotrek, ale że tej kawy nie było to.......będzie za rok ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 było na co popatrzeć, mimo wietrznej pogody :-)) a tu link do galerii z pikniku - https://picasaweb.go...feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Niestety mój model nie powrócił do domu w całości.... ale nie ma źle, jechałem tam z nastawieniem, że przywiozę go w kawałkach impreza była bardzo udana, podziękowania dla organizatorów. Zupka bardzo smakowała Dzisiaj w nocy poskładam krótki trailer z materiału wideo który ponagrywałem. Mam nadzieję, że w przyszłym roku spotkamy się znowu i wspólnie polatamy. Pozdrawiam wszystkich uczestników. Tak wygląda mój Tarot450 aktualnie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bercik. Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Przede wszystkim podziękowania dla Pani nalewającej grochówkę ( w tajemnicy powiem iż dla mnie zagarnęła chochlą po dnie – dalej nie muszę chyba pisać ) A tak serio to spotkanie super , lokalizacja i organizacja wspaniała, i tak sobie pomyślałem iż dobrze że posuł mi się holownik przynajmniej inni mogli sobie polatać a nie tylko właściciele szybowców ;-) Pozdrowienia dla wszystkich i do spotkania za rok - romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Moim zdaniem było super, dziękuję za zaproszenie - oklaski po każdym udanym lądowaniu, gratisowa grochówka (tu akurat moglibyśmy się lekko złożyć). Wiatr był naprawdę mocny i miałem nie lada problemy z lądowaniem, ale wszystko w całości, zdjęcia z pokładu Cularisa: https://picasaweb.google.com/Artur79modele/Raciborz06102012R Frekwencja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Super impreza. Wielkie podziękowania dla organizatorów. Teren przygotowany bardzo dobrze. Grochówka pyszna. Wspaniali ludzie. Jedyny minus to brak kibelka (TOI TOI) a krzaków żadnych w okolicy nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Impreza super Nawet dało się znosnie samochodem pojeździć. Mam nadzieję że nie ogluchli co poniektórzy Tylko to zdjecie moje na stronie internetowej mediów mnie dobija tak z nienacka, jeszcze głupia mina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Dodałem fotki "z ziemi" do Picassy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Do 3:00 w nocy składałem filmik. wykorzystałem w materiale dwa zdjęcia kolegów Artura i Darka- mam nadzieję, że się na mnie nie obrażą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam Wszystkich z rana Dzisiaj nie wieje ale za to leje Rysiek kawa stała w termosie na ławce pod parasolem i czekała na Ciebie ale na przyszły rok się poprawię Tak na poważnie postaramy się wyeliminować błędy które popełnilismy w tym roku TOITOI to faktycznie jest priorytet no i wyznaczenie strefy dla widowni W zeszłym roku widzowie oglądali piknik z wałów i sporadycznie podchodzili pooglądać modele w tym roku to jednak się zmieniło i na szybko trochę zaimprowizowaliśmy ale to zaprocentuje w przyszłym roku:) Wasze zdjęcia i filmy Wspaniałe tak jak i Wasze loty Mam nadzieję że w przyszłym roku również wpadniecie polatać do nas !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeiro Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Przydałoby się także troszkę informacji o tym kto i czym aktualnie lata bo stojąc na wałach i słuchając różnych teorii widzów czasami można było się nieźle uśmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Przydałoby się także troszkę informacji o tym kto i czym aktualnie lata bo stojąc na wałach i słuchając różnych teorii widzów czasami można było się nieźle uśmiać. Już myslałem o tym tylko z tym jest trochę mały problem bo to nie są sztywne pokazy modelarskie i modelarzy trochę się zjeżdża z różnymi modelami musiałbym do każdego biegać pytać czym lata , jaki ma silnik itd a to zajmie trochę czasu a człowiek na wszystkim się jednak nie zna i nie chce strzelić jakiego babola bo śmiech będzie na cały piknik ) Nagłośnienie mamy i coś się pomyśli przynajmniej ogólnikowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Kolejna porcja fotek https://picasaweb.google.com/104903288417971563182/PiknikRaciborz6102012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 to jeszcze czekamy na relację video z quadrocoptera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Parę moich fotek, przepraszam, że link do fejsbuka, wiem, nie wszyscy mają konto... http://www.facebook....39600363&type=3 Wieczorem postaram się coś wykombinować z filmami z lotów Adama Delingosa i wrzucę na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam! Mega pozytywne zaskoczenie dla mnie że przy takim wietrze było tak dużo modelarzy, modeli i super pokazy lotów Jeszcze dodam że do zdjęcia grupowego sporo modeli pozostało przy samochodach i na trawie, więc było tego wszystkiego duuużo, było co oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 No i trochę naszych fotek https://plus.google....544636593522561 oraz fotki z podkładem muzycznym jak kto woli http-~~-//www.youtube.com/watch?v=zSkhZv3Qg8I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Post pod postem ale co tam film Bogdana Bojdoła z Rybnika oraz jego fotki z Pikniku https://picasaweb.google.com/116698628808206923034/VRaciborskiPiknikModelarski06102012 Warto zobaczyć !!! http-~~-//youtu.be/2iwr4-In4D8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi