DjTommi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam. Fajnie żeście se chłopaki polatali Piotrusia chyba troche ta frekwencja przerosła i sam nie dał rady wszystkiego ogarnąć ale coś o tym wiem Za rok będę i ja i myśle, że nie zasnę jak to było 2 lata temu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Jak co roku Tomuś obiecanki cacanki jak to się mówi a nie przerosła tylko zaskoczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieq_m Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam wszystkich. Piękna impreza, wielkie ukłony dla organizatorów. Nagrałem troche materiału: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Eatib-wW2GA ze względu na wiaterek mało materiału z pokładu hexy.... Pozdrawiam Pilot hexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Rewelacyjny filmik Dzięki Maciek !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmajcher Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Witam Mimo wiatru filmik z hexy świetny,,, piknik udał się rewelacyjnie, obyło się bez straszenia kretów no może za wyjątkiem jednego heli którego lot zakończył się nazwijmy to "niepowodzeniem" Pozdrawiam wszystkich uczestników Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wszyscy wspominają mojego kreta, nieźle Tymczasem helik stoi w kawałkach na szafie, a ja dzięki temu kretowi ulotniłem w końcu mojego easy glidera, który od roku czekał na założenie elektroniki i ulotnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Oj, nie tylko ty miałeś kreta Po zakończeniu pikniku, mimo coraz mocniejszego wiatru, oblatałem Parkmastera na nowo i gold się urwał od regulatora. Model w rozsypce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Nic się nie martwcie My już ruszyliśmy z organizacją przyszłorocznego pikniku ) i na dzień dzisiejszy już mamy załatwione TOITOje ))) Oczywiście tradycyjna grochówka od Janety również bedzie Teraz zastanawiam się nad odgrodzeniem widowni od modeli i modelarzy myslałem żeby zrobić taki korytarz przed samochodami dla widowni ale wtedy ludzie by zasłaniali raz pole lotów dwa widok na modele macie jakieś pomysły? Niestety takich siatek jak na Żarze raczej nie jestem wstanie załatwić na rysunku ja bym to tak widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Widownia przed modelami?? Głupi pomysł. Czemu po prostu nie zastosujesz sprawdzonego sposobu ze wszystkich imprez: Samochody Widownia Modele + strefa modelarzy w jednym Strefa bezpieczeństwa Pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wojetk z tego względu ze u nas modelarze siedzą przeważnie przy samochodach w tym roku na szybko było zrobione tak samochody modelarze widownia modele strefa bezpieczeństwa pas i dlatego pomyslałem że zrobię tak jak na rysunku tyle że widownia w tym momencie zasłania widok modelarzom na modele i na obserwowanie pasa ale z drugiej strony ma widok po jednej stronie na stojące modele a z drugiej na latające no i nie łazi bezpośrednio przy samochodach modelarzy mogę zrobić tak że widownia bedzie tylko na górze wału ale wtedy dzieciaki modele będą oglądać tylko z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmajcher Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 W zaistniałej sytuacji należało by spytać czy modelarzom widownia przeszkadzała ,zasłaniała itp w takim układzie jak był od południa (modelarze widownia modele) jeśli nie to pokusił bym się o zostawienie takiego układu jak był. Wprowadził bym tylko małe poprawki w postaci dokładniejszego odgrodzenia strefy dla ekspozycji modeli oraz dodania dwóch małych dodatkowych pasów w strefie bezpieczeństwa dla helikopterów, hex modeli jeżdżących itp Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Zabezpieczenie ekspozycji w tym roku było że tak powiem prowizoryczne co w następnym roku bedzie na 100% poprawione i zrobione solidnie pas zrobimy większy tzn i dłuższy i szerszy chociaż ja wolę by jednak był trochę oddalony od samochodów i ludzi ze wzgledu bezpieczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi